Asigurari auto ieftine

O asigurare auto poate fi de doua tipuri: asigurare RCA sau asigurare CASCO, fiecare dintre aceste doua polite fiind deosebit de importante pentru orice autoturism. Polita RCA este una de tip obligatoriu si valoarea ei are caracter general astfel incat orice sofer va trebui sa o incheie pentru masina lui si in acelasi timp o asigurare RCA ieftina este cea care le asigura soferilor si proprietarilor de autoturisme acoperirea unor riscuri cu caracter general.

O asigurare CASCO in schimb este tipul de asigurare cu caracter facultativ si doar cine vrea o poate incheia. Insa, numarul riscurilor pe care aceasta le poate acoperi este unul cu mult mai mare si mai divers decat in cazul politei de asigurare RCA.

Din acest motiv, o oferta de asigurari CASCO le va aduce soferilor cu mult mai multe avantaje decat polita RCA in mod obisnuit. Ea asigura un autoturism in caz de avarii partiale, avarii total, riscurile ce pot aparea in urma tentativei de furt sau cele ce includ furtul total al autoturismului.

Astfel, avand in vedere toate aceste riscuri precum si altele cu mult mai diverse pentru care pot opta, polita de asigurare CASCO poate oferi protectie soferilor in orice imprejurare indiferent de ceea ce se poate intampla.

Sunt de parere ca pentru un autoturism este necesara incheierea ambelor polite de asigurare pentru a te bucura astfel de maxima protectie pentru masina ta. Este insa esential de stiut faptul ca o asigurare de tipul CASCO este cea care ofera protectie pentru autoturismele cu o vechime de cel mult 12 ani, anumite societati permit incheierea de astfel de polite de asigurari pentru autoturisme cu o vechime de cel mult 8 ani.

Vezi si:  Avantaje asigurari Auto

In acelasi timp este important ca soferii sa constientizeze necesitatea politelor de asigurare auto si sa inteleaga cat de mare este nivelul de protectie pe care acestea il ofera. Astfel, incheind o asigurare avantajoasa nu vei mai avea niciun motiv pentru care sa iti faci probleme ca in cazul unui accident auto (fie vorba si de cea mai mica zgarietura sau de un accident cu mult mai grav), nu vei avea niciun motiv pentru care sa iti faci probleme pentru ca valoarea unei astfel de polite este cea mai in masura sa acopere pagubele produse in accidentul auto.

GD Star Rating
loading...
Asigurari auto ieftine, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns