Avantajele si dezavantajele unui aparat de aer conditionat

| De toate pentru toti | August 17, 2017

Cu totii stim ca, odata cu sosirea caldurii sufocante, cand vacanta mult asteptata este inca departe si trebuie sa muncim, chiar sa ne prezentam la munca intr-o tinuta stricta, costum si cravata in mijlocul lunii iulie, aerul conditionat reprezinta singira modalitate de a lupta impotriva caldurii estivale.

Aparatul de aer conditionat devine cel mai bun prieten si al persoanelor in varsta care suporta mai greu caldura, al angajatilor nevoiti sa stea inchisi intre patru pereti ai unui birou si al studentilor nevoiti sa stea mai mult in casa pentru a invata pentru examene.

Insa, trebuie sa precizam faptul ca un aparat de aer conditionat are atat avantaje cat si dezavantaje. Care sunt avantajele sale?

Aparatul de aer conditionat vine cu o serie de avantaje de necontestat. Un studiu recent a confirmat faptul ca folosirea corecta a unui aparat de aer conditionat este in masura sa reduca cu pana la 80% problemele de sanatate legate de expunerea la caldura. Printre numeroasele avantaje ale aparatului de aer conditionat trebuie sa mentionam neaparat crearea unui microclimat avantajos in cadrul caruia putem munci sau sa ne exercitam activitatile de zi cu zi. Intr-un asemenea context ne este mai usor sa ducem o viata normala, sa muncim, sa ducem la bun sfarsit sarcinile menajere si sa studiem. De altfel, aparatul de aer conditionat, daca este folosit in mod corect, are avantajul de a crea o temperatura echilibrata care ne ajuta sa ne odihnim asa cum trebuie noaptea. In plus, este util pentru persoanele care sufera de probleme cardiovasculare deoarece caldura intensa ii afecteaza dar si pentru cei cu tensiune scazuta. In plus, regleaza si umiditatea din aer.

Dezavantajele unui aparat de aer conditionat sunt urmatoarele: daca nu este folosi in mod corect, aparatul de aer conditionat poate duce la uscarea mucoaselor corpului si pielii, poate afecta sistemul respirator datorita schimbarilor bruste de temperatura si diminueaza capacitatea corpului de a-si regla temperatura interna.

GD Star Rating
loading...

6 Vizualizari, 6 astazi

O bijuterie cadou pentru cele mai speciale momente din viata

| De toate pentru toti | July 29, 2017

Atemporale si elegante, bijuteriile constituie cea mai buna aleger cand vine vorba despre un cadou. Iata cateva idei pentru cele mai speciale momente din viata.

Cui este destinat cadoul ? Pentru a gasi bijuteria perfecta pentru fiecare ocazie speciala in parte din viata concentreaza-te si observa in cele mai mici detalii persoana careia urmeaza sa ii oferi bijuteria. Gandeste-te in primul si in primul rand la stilul si la personalitatea sa. Este o persoana calma sau mai degraba conformista ? Daca este cazul, opteaza pentru o bijuterie atemporala din aur alb sau galben. Daca persoana careia vrei sa ii oferi o bijuterie este mai indrazneata si mai excentrica, ofera-i o bijuterie fantezista.

Pentru o cerere in casatorie. Una din cele mai importante bijuterii cumparate de barbat este inelul de logodna. Simbol al iubirii si al angajamentului, inelul de logodna trebuie sa fie elegant si rezistent totodata. Un diamant finut si clasic asezat pe un inel din aur este ideal pentru o cerere in casatorie. Rubinul este simbolul iubirii si pasiunii, safirul este simbolul pacii si  fericirii, smaraldul este simbolul fertilitatii…una din aceste pietre va fi cu siguranta pe placul iubitei tale.

Pentru o aniversare mai speciala. Exista numeroase varietati de bijuterii penru fiecare etapa speciala a vietii. Pentru aniversarea a 5, 10 sau 15 ani de casnicie poti oferi drept cadou un inel, un colier sau o bratara. Pentru a aniversa 25 de ani de casnicie poti alege o bijuterie din argint, o perla pentru a sarbatori 30 de ani de casnicie si o bijuterie din aur pentru a sarbatori 50 de ani de casnicie.

Nasterea unu copil, pensionarea sau ziua mamei reprezinta alte ocazii in care poti oferi o bijuterie drept cadou. Alege un set compus din lant si cercei sau o bratara din aur sau din alte metale pretioase. Nu ai cum sa dai gres.

GD Star Rating
loading...

46 Vizualizari, 1 astazi

Ce reprezinta ‘Adusul apei’?

| De toate pentru toti | June 27, 2017

adusul apei“Adusul apei” este un obicei foarte vechi care inca se pastreaza, in special de generatiile mai vechi si in special la sate.  Se spune ca apa care se aduce timp de 40 de zile ii ajuta mortului sa aiba apa sa bea in lumea de dincolo. Continue reading “Ce reprezinta ‘Adusul apei’?” »

GD Star Rating
loading...

112 Vizualizari, 1 astazi

Recomandari pentru pardoseli industriale

| De toate pentru toti | May 25, 2017

Pardoselile finisate din beton sunt extrem de durabile, deoarece acestea sunt integrate direct in beton. Nu se cojesc, ciobesc, sau rup. Acestea sunt ideale pentru spatii de lucru industriale, deoarece pot rezista in timpul folosirii constant. Isi mentin aspectul ingrijit si standardele inalte de performanta mai mult decat alte tipuri de pardoseli.

Cand comparati betonul finisat, rasinile epoxidice si pardoselile din poliureea cu alte pardoseli industriale, este usor de observat de ce aceste trei tratamente se folosesc in fabrici, depozite si facilitati de stocare din intreaga tara.

Ceara folosita in pardoselile industriale poate da intr-adevar un aspect foarte lucios si placut la podea. Unul sau doua straturi de ceara peste podeaua preferata, o poate face sa arate foarte bine si ca noua. Multi oameni au impresia ca ceara pentru pardoseli industriale poate fi costisitoare si obositoare, si ca intreaga restaurare a podelelor este o optiune mai bunã pentru ei. Ei bine, aceasta idee nu este complet adevarata. Nu intotdeauna ceara pentru pardoseala industriala este foarte scumpa. În plus, poate aplicata intr-un mod foarte simplu care poate dovedi ca nu este mai obositoare de folosit decat restaurarea pardoselii industriale.

Acum, primul pas trebuie sa fie indepartarea cerii vechi, care este inca prezenta pe suprafata podelei. Pentru podelele dure, exista diferite metode de indepartare a cerii. Pentru podelele din vinil sau linoleum, aceasta porcedura este cu totul alta.. Puteti folosi, functionalitatea unui scruber electric care poate foarte usor elimina cu succes ceara anterioara. Poate ca procesul de eliminare a cerii este partea cea mai exigenta a intregii lucrari, pentru ca daca acesta nu este facut cu atentie poate compromite intreaga lucrare.

S-ar putea sa fie nevoie de unelte pentru indepartarea cerii, maturi si perii pentru acest scop si pentru a incepe munca. Totusi, daca ati mai avut de a face cu restaurarea unei pardoseli industrale pana acum, veti afla ca nu este deloc dificil. Existã un numar considerabil de instructiuni pe care le veti gasi similare cu cele folosite in cazul restaurarii pardoselilor industriale.

Intotdeauna asigurati-va ca in timp ce sindepartati ceara de pe o podea comerciala ca faceti acest lucru de intr-o camerã bine aerisita. Gazele sau aburii care sunt generati ca urmare a acestei lactivitati poate fi foarte daunatori. Daca credeti ca podeaua este intr-adevar prea mare, impartiti-va munca in sectoare mai mici.

Este recomandabil sa folosesti manusi in timp ce indepartezi ceara de pe pardoselile industriale deoarece aceasta este compusa din substante chimice care s-ar putea sa va irite pielea atunci cand vin in contact cu aceasta.

Este bine sa indepartati toate covoarele si mobila din zona in care operati si sa apelati la servicii de hidroizolatii daca este cazul. Iata un lucru interesant de observat: daca podeaua dvs. a fost ceruita cu foarte mult timp in urma, atunci puteti fi siguri ca ceara linoleum care a fost folosita nu poate fi eliminata, cu succes cu un simplu spaclu. Este intotdeauna o idee buna sa incepi lucrarea dintr- unul din colturile camerei dumneavoastra, si apoi sa va miscati incet pana inspre usa.

GD Star Rating
loading...

137 Vizualizari, 1 astazi

Goana dupa bun simt

| De toate pentru toti | May 15, 2017

Scuze penibile, viteza ca la Formula 1

E drept cã pe maºinile scumpe e pãcat sã nu le alergi. Când însã sari calul ºi îi iei peste picior chiar ºi pe oamenii legii înseamnã cã nu ai ce cãuta în trafic. Mai bine îþi angajezi un ºofer.

Cei care deþin maºini scumpe au ºi mai multe figuri la cap. Unii sunt chiar lipsiþi de respect total. Le place viteza ºi igonorã de cele mai multe ori propria viaþã dar ºi pe a celorlalþi aprticpanþi la trafic. Deunãzi o ºtire a fãcut furori pe toate posturile de televiziune. O damã bine, cu maºinã dotatã a alergat cu 150 de kilometri pe orã imediat dupã ce a ieºit de pe autostradã. Adicã, dumneai, fugea prin Bucureºti cu viteza asta de þi se face pãrul mãciucã, iar scuza pe care a gãsit-o e cel puþin ridicolã. “Am alergat atât de tare cu maºina pentru cã poliþia era pe urmele mele ºi dumnealor m-au speriat de am ajuns la o asemenea vitezã”. Ei bine, oameni buni, aºa ceva nu am mai auzit de când mama m-a fãcut. Sã te urmãreascã poliþia pentru cã ai luat un radar ºi în loc sã tragi pe dreapta, calci pedala de acceleraþie pentru a gãsi astfel de scuze, e jenant.

Poliþia e de vinã

Ca sã facem puþinã luminã în acest caz, ar trebui ca respectiva cucoanã sã nu mai aibã niciodatã permis de conducere. Pentru sfidarea autoritãþilor rutiere ºi punerea în pericol a celorlalþi participanþi la trafic ar trebui sã rãmânã pe veci fãrã permis. Cu toate cã nu cred cã lucrul acesta se va întâmpla. O altã variantã ar fi sã-ºi angajeze un ºofer, pentru cã atunci când ai o maºinã scumpã se bãnuieºte adesea cã se mai gãsesc ºi bani pentru întreþinere ºi benzinã. Iar dacã nu se gãsesc, de restul elementelor adiþionale unui astfel de statut se ocupã sponsorii: prieteni, pãrinþi, tovar㺠de viaþã sau sponsori alrgi la buzunar. Cã femeia respectivã a învãþat ceva din toatã povestea de mai sus e greu de anticipat. Cu siguranþã însã nu va rãmâne cu sechele. Pentru cã scuzele pe care le-a scos pe gurã sunt demne de cartea recordurilor cu replici celebre.

GD Star Rating
loading...

175 Vizualizari, 1 astazi

5 solutii de a castiga bani din fata calculatorului

| De toate pentru toti | April 27, 2017

solutii de a castiga bani din fata calculatorului

Visul unui numar foarte mare de oameni este acela de a lucra din fata calculatorului, in confortul propriei case, fara sefi, fara timp petrecut in trafic si fara cheltuieli inutile pe haine business si pe mancare de catering. Perioada in care traim este cea mai potrivita pentru o astfel de viata, deoarece internetul a ajuns sa fie cea mai mare afacere mondiala. Sunt extrem de multi oameni care castiga milioane de euro anual din fata unui calculator, lucru ce ofera foarte multa incredere tuturor celor cu aspiratii de acest fel.
Poate ca nu vei castiga milioane de dolari si cu siguranta nu vei trage chiulul de la munca, insa daca ai o abordare sanatoasa, poti castiga bani din fata calculatorului facand una dintre urmatoarele activitati:

Magazin online de nisa

Iti place sa produci lucruri precum bijuterii, haine tricotate sau elemente de design, ai o sursa buna de unde cumperi diverse produse interesante sau pur si simplu te pricepi foarte bine la un domeniu? Un magazin online de nisa poate sa fie afacerea de care ai nevoie. Cu siguranta vei gasi multi oameni pasionati de ceea ce esti si tu pasionat, dispusi sa cumpere ceea ce produci sau ceea ce vrei sa comercializezi. Este ideal sa incepi printr-un magazin de nisa, deoarece poti sa dezvolti si sa conturezi mult mai bine o idee.

Drop Shipping

Un magazin online bazat pe drop shipping poate sa fie solutia ideala pentru cei care nu au multi bani pentru a investi si nu au spatii de depozitare, insa isi doresc totusi un magazin online. Drop Shippingul presupune vanzarea unor produse care sunt livrate insa de altcineva in numele tau. Practic, ai un magazin online, primesti comenzi, le trimiti mai departe catre cei care detin produsele iar acestia livreaa comanda in numele tau. Este o solutie usoara, eficienta si interesanta. Evident, presupune multa munca pana la succes, insa poate sa fie foarte profitabila. O varianta excelenta de drop shipping este FBA ( Fullfillment by Amazon).

Blogging

Inca este destul de profitabil sa ai un blog, atata vreme cat esti foarte bun intr-un domeniu si reusesti sa atragi cititori. Un blogger cunoscut poate sa genereze castiguri substantiale fara a se schimba din pijama in haine de lucru. Eviddent, pentru a avea un blog de succes trebuie sa ai experienta vasta intr-un domeniu, un website rapid si atractiv, precum si talent la scris. Bloggingul poate sa fie remunerat prin afiliere, prin Google Adwords sau vanzare directa de reglama.

Vlogging

In ultimii ani, blogurile video au devenit din ce in ce mai populare si mai interesante. Oamenii sunt mult mai atrasi de ideea de a urmari o persoana reala, in care se pot regasi si cu care se pot compara. Din acest motiv, o camera video si o idee buna iti poate aduce doza de succes de care ai nevoie. Evident, pentru a face vlogging ai nevoie de munca si de o perioada destul de mare de incercari. Succesul altora poate sa insemne o sursa extrem de bogata de ambitie, insa.

 

Web designer

Toate afacerile de mai sus au nevoie de un website. Poti profita de acest lucru si poti invata secretele constructiei unui website. O agentie web design cu un portofoliu interesant si cu review-uri bune din partea clientilor poate sa fie o sursa buna de venit. Evident, pentru a transforma pasiunea pentru design web in afacere trebuie sa inveti foarte mult si sa muncesti, la inceput, fara o remuneratie prea mare. Daca ti se pare greu, cele 4 afaceri prezente mai sus pot fi mult mai usor de sustinut iar partea de web design poate sa fie dusa la bun sfarsit de o agentie de web design specializata.

solutii de a castiga bani din fata calculatorului

 

GD Star Rating
loading...

1,314 Vizualizari, 1 astazi

Ce sunt ursitoarele de botez?

| De toate pentru toti | April 11, 2017

Ce reprezinta ursitoarele de botez? Sunt doar o traditie sau reprezinta un moment de divertisment in cadrul petrecerii care celebreaza crestinarea copilului? Conform bibliei, toti crestinii trebuie botezati pentru a putea vietui in aceasta lume ca oameni ce respecta cuvantul lui Dumnezeu. Pe de alta parte, traditia ne invata sa respectam anumite obiceiuri care au scopul de a-i aduce sanatate si bunastare copilasului abia venit pe lume. Traditia, de asemenea, ii indeamna pe parinti sa aduca ursitoare la botezul copilului lor, deoarece aceasta ursita il va urmari pe micut pentru tot restul vietii sale.

In zilele noastre, povestile au devenit realitate, astfel ca ursitoarele au prins viata si pot fi prezente fizic la botezul oricarui copil. Chiar daca unii nu mai tin cont de aceasta traditie, inca exista multi parinti care doresc sa apeleze la zane ursitoare, care sa urseasca celui mic doar lucruri bune. Exista multe companii care ofera acest serviciu celor care organizeaza o petrecere de botez, una dintre cele mai de seama fiind Ursitoare Ana si Strumfii, ce poate fi gasita aici. Mentionand numele celui mic, ursitoarele vor rosti versuri special compuse atat pentru a respecta simbolismul acestui obicei cat si pentru a crea un spectacol placut in cadrul petrecerii.

Nu esti hotarat sa aduci ursitoare la botezul copilului tau? Iata trei motive sa faci acest lucru:

Ursitoarele reprezinta un rol important in divertismentul si animarea petrecerii. Atat adultii cat si copiii sunt incantati sa priveasca superbele costume ale celor trei ursitoare, dar si sa asculte ceea ce ele au de ursit celui proaspat crestinat. Ele vin cu o muzica de fundal deosebita, cu masina de fum si cu baloane modelate, cu face painting pentru toti copiii prezenti, cu tun confetti si cu multe alte surprize.

Ursitoarele au rolul de a-i oferi cuvinte bune si urari bebelusului. Tot numarul lor este bazat pe urale de bine adresate lui mic, fiind pus in scena printr-un spectacol fascinant, rupt din basme, cu un ritm cuceritor si incantator.

Nu in ultimul rand, ursitoarele au umor! Exista atat posibilitatea de a aduce la petrecere ursitoare bune, cat si de a angaja in plus o ursitoare rea. Toata reprezentatia pusa in scena cu contrastul dintre bine si rau este captivanta, distractiva si interesanta.

In cele din urma, alegerea este a ta. Insa aducerea unor ursitoare la botezul copilului tau nu poate avea decat beneficii, atat pentru cel mic cat si pentru atmosfera petrecerii.

GD Star Rating
loading...

99 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 812345678

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro