Articole platite – Campanie de Advertoriale platite pentru optimizare SEO eficienta

Competitia dintre firme nu mai este demult numai in offline, ci s-a mutat in mediul online, iar o firma care nu are site-ul propriu si nu isi face reclama pe internet se poate considera o firma ce nu va avea o viata lunga. Exista multe metode pentru ca site-ul tau sa fie vizibil pe internet, dar cea mai eficienta metoda este cumpararea de articole platite sau advertoriale platite cu referinte (link-uri incluse in text) catre site-ul tau.

O campanie SEO cu articole platite are dublu rol, de a genera trafic si de a creste pozitiile site-ului propriu in motoarele de cautare precum Google, Yahoo, Bing, aceasta fiind o parte extrem de importanta in strategia de link building ce nu trebuie sa lipseasca niciunui site care se doreste cat mai vizibil sau care doreste sa produca vanzari in mediul online.

advertoriale platite

Care sunt avantajele cumpararii de articole platite de la noi?

 • avem o gama diversificata de domenii si subdomenii de calitate (vezi detalii);
 • majoritatea site-urilor/blogurilor sunt gazduite pe clase de IP-uri diferite (vezi detalii);
 • referintele (link-urile) din advertoriale vor fi dofollow (vezi detalii);
 • articolele nu se vor pierde in arhiva, putandu-se ajunge usor la ele (vezi detalii);
 • plasam advertoriale sponsorizate pe site-uri/bloguri cu vechime (intre 2 si 10 ani);
 • articolele platite vor ramane publicate pe toata perioada de viata a site-urilor;
 • putem oferi factura.

.

Cui ii sunt dedicate pachetele noastre de advertoriale platite?

 • Firmelor si persoanelor fizice ce doresc achizitionarea unui singur pachet de advertoriale SEO;
 • Agentiilor de publicitate si firmelor de SEO ce doresc un abonament lunar pe anumite site-urile din portofoliul nostru sau mai multe pachete de articole.

.

Sunt accesibile la pret advertorialele platite pe site-urile voastre?

Avem site-uri si bloguri pentru toate tipurile de bugete:

 • pentru bugete mici – avem site-uri si bloguri pe care publicarea unor advertoriale SEO costa intre 5 si 20 euro;
 • pentru bugete medii – avem site-uri si bloguri pe care publicarea unor advertoriale SEO costa intre 20 si 50 euro;
 • pentru bugete mari – avem site-uri si bloguri pe care publicarea unor articole sponsorizate costa intre 50 si 350 euro.

.
Pe ce site-uri se pot publica advertoriale platite?

Detinem in portofoliu o lista de aproximativ 300 de site-uri si bloguri pe care se pot publica articole SEO. Incepand de la cele mai mici si ieftine, ajungand la cele mai vechi, notorii si scumpe, va putem publica advertoriale SEO pe directoare de articole (ex: www.seoads.org),  site-uri de comunicate de presa (ex: www.comunicatedeafaceri.ro),  bloguri pe platforme gratuite (ex: revistaiuventa.blogspot.ro),  site-uri si bloguri mici (ex: www.6pm.ro, www.ghid365.ro), site-uri si bloguri medii (ex: www.gimo.ro, www.locco.ro), site-uri si bloguri mari (ex: www.click.ro, www.andreearaicu.ro), site-uri nisate (pentru femei, barbati, auto, casa si gradina, sport, IT, sanatate, afaceri, etc).

De conceperea advertorialelor SEO cine se ocupa?

In mare parte, articolele vor fi scrise de voi, cu anumite exceptii, in functie de site-ul pe care se va publica. Regula general valabila este ca articolele trimise de voi trebuie sa aiba un continut calitativ peste medie, pentru ca inainte de publicare, advertorialele trebuie sa treaca testul calitatii, iar in cazul site-urilor/blogurilor care necesita articole cu continut de calitate mare sau creat special pentru branding (ex: comunicate de presa, interviuri), putem realiza astfel de advertoriale, platite cu preturi intre 10 si 15 euro/advertorial. Acestea necesita o atentie ridicata si vor fi scrise corect dpdv gramatical si mai important, din punct de vedere SEO.

Ce inseamna clase de IP diferite?

Inseamna ca site-urile si blogurile sunt raspandite la foarte multe firme de hosting din Romania, iar Google nu poate face o legatura directa intre ele (asa cum s-ar intampla in cazul in care ar fi 10 site-uri pe acelasi IP, iar toate 10 trimit link catre site-ul tau). Acest lucru face ca Google sa considere aceste advertoriale platite ca si fiind unele natural aparute, dandu-i importanta mai mare site-ului tau si pozitionandu-l mai bine in rezultatele cautarilor.

De ce link-uri dofollow?

Recomandarea noastra ar fi ca profilul de link-uri al site-ului tau sa cuprinda si link-uri nofollow, ca sa para mai natural, dar link-urile nofollow se pot obtine mai usor si mai ieftin decat link-urile dofollow, de accea link-urile din articolele platite si publicate pe blogurile site-urile noastre vor fi dofollow, cu foarte putine exceptii.

Cum se poate ajunge usor la articole pe site-urile voastre?

Cu cat site-urile devin mai stufoase, mai complexe si mai des actualizate, cu atat le va fi mai greu robotilor motoarelor de cautare sa ajunga pe articolele voastre. Google recomanda ca la orice articol sa se poata ajunga din maxim 3 click-uri. La articolele publicate pe toate site-urile noastre din portofoliu se ajunge din doua, maxim trei click-uri, cu exceptia site-urilor mari de stiri, dar acestea compenseaza prin trafic si autoritate.

Ce intelegem prin bloguri si site-uri de calitate?

Inseamna acele site-uri si bloguri care sunt iubite de motoarele de cautare precum Google, Yahoo, Bing, etc. Inseamna acele site-uri si bloguri care au continut unic, care NU au fost promovate si ridicate prin metode SPAM si care au atras link-uri naturale de-a lungul timpului, site-uri si bloguri care NU sunt ferme de link-uri, site-uri care au stat online ani la rand, care au PA si DA bune (PA si DA se masoara pe o scara de la 0 la 100, dar cu toate astea, sunt foarte rare cazurile in care site-urile depasesc valoarea 50, valorile de peste 20 fiind considerate medii, iar peste 40 fiind considerate bune), acele site-uri care sunt ingrijite si sunt permanent online.

Suna bine ce ai citit pana acum. Treci la fapte si afla mai multe! Foloseste datele sau formularul de mai jos.

eu

  Numele tau:(*)

  Adresa de email:(*)

  Site-ul tau:(*)

  Subiect:(*)

  Mesajul dorit:(*)

  Ai un site sau blog si vrei sa il introduci in lista site-urilor pe care oferim advertoriale platite? Foloseste formularul de contact de mai sus!

  Salvează

  Salvează

  Lasă un răspuns