Amenajari interioare in Bucuresti

| Casa si gradina | martie 18, 2016

Daca sunteti in cautarea unui firme de amenajari interioare, firma noastra va sta la dispozitie. MARMCONSTRUCT SEV SRL are o echipa specializata in amenajari interioare, iar rezultatul muncii noastre este unul pe masura. Continue reading “Amenajari interioare in Bucuresti” »

GD Star Rating
loading...

875 Vizualizari, 1 astazi

Amenajeaza-ti casa in stil italian

| Casa si gradina | martie 17, 2013

Modernismul a acaparat si desingul interior al casei. Romanii au prins gustul simplitatii si incearca pe cat posibil sa intre in rand cu occidentalii. Acei occidentali care pun tot mai mult accent pe simplitate si eleganta minimalista, rafinamentul unui design incantator al unui obiect de mobilier, a fost acum inlocuit cu un design abstract uneori, mai ales in ceea ce privesc decoratiunile.

Continue reading “Amenajeaza-ti casa in stil italian” »

GD Star Rating
loading...

1,850 Vizualizari, 1 astazi

Cum si cu ce ne luminam casa?

| Casa si gradina | august 7, 2012

Locuinta trebuie sa fie un loc placut din toate punctele de vedere, atat ziua cat si noaptea, pentru a putea fi intradevar locul frumos numit „acasa”.

Continue reading “Cum si cu ce ne luminam casa?” »

GD Star Rating
loading...

1,826 Vizualizari, 1 astazi

Cum iti amenajezi camera sa para mai spatioasa?

| Casa si gradina | iunie 17, 2012

De cele mai multe ori, problemele cu o camera care nu-ti convin, apar exact in momentul in care cumperi un imobil care nu a fost construit dupa strictele tale indicatii. Apar in acest caz probleme de forma a incaperilor, nu-ti incape mobila sau ai prea mult spatiu care ramane gol si asa mai departe. Ei bine, asa cum pentru fiecare problema exista o rezolvare, in viziunea noastra, si problema aceasta are una. Iata cateva trucuri care va vor ajuta sa scapati de anumite inconveniente. Continue reading “Cum iti amenajezi camera sa para mai spatioasa?” »

GD Star Rating
loading...

2,120 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive