De ce sa folosesti site-urile de profil pentru a incheia asigurarea RCA

| Auto Moto | October 12, 2013

Incheiarea politei de asigurare RCA pentru autovehiculele puse in circulatie pe drumurile publice este obligatorie conform legii, dar pentru a afla care sunt firmele ce ofera cele mai mici tarife la politele de asigurare, folosirea unui calculator RCA este cea mai usoara metoda. Continue reading “De ce sa folosesti site-urile de profil pentru a incheia asigurarea RCA” »

GD Star Rating
loading...

1,210 Vizualizari, 1 astazi

Ghid de incheiere a asigurarii RCA la tarife mici

| Auto Moto | April 24, 2013

Asigurarile auto, fie ca sunt obligatorii sau facultative, sunt servicii de care cei ce detin autovehicule au nevoie in permanenta. Cu mici exceptii, adica cei carora nu le pasa si sunt obisnuiti sa incalce legea, toti ceilalti proprietari de autovehicule detin cel putin asigurare RCA pentru autovehiculele pe care le au, iar unii dintre acestia si o asigurare facultativa. Continue reading “Ghid de incheiere a asigurarii RCA la tarife mici” »

GD Star Rating
loading...

1,898 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai importante lucruri despre asigurarea RCA

| Auto Moto | January 5, 2013

Cu totii stim, sau cel putin ar trebui sa stim ca, spre deosebire de alte tipuri de asigurari, RCA-ul este obligatoriu pentru toti posesorii de autovehicule inmatriculate sau inregistrate pe teritoriul Romaniei. Asta ne indica faptul ca nu avem de facut o alegere, in sensul ca legea ne impune ca, in momentul in care achizitionam o masina sa cumparam, in acelasi timp, chiar, o polita de asigurare RCA.

Continue reading “Cele mai importante lucruri despre asigurarea RCA” »

GD Star Rating
loading...

1,454 Vizualizari, 1 astazi

De unde cumparam asigurari RCA

| Auto Moto | July 14, 2012

O asigurare RCA este cel mai bun mod prin care soferul unui autoturism isi poate pune la adapost autoturismul pe care il detine, fara sa isi mai faca apoi probleme in ceea ce priveste faptul ca nu in cazul in care un accident auto va avea loc, din vina lui, el va trebui sa plateasca daunele produse din propriul buzunar.

Continue reading “De unde cumparam asigurari RCA” »

GD Star Rating
loading...

1,604 Vizualizari, 1 astazi

Oferte de asigurari RCA ieftine

| Auto Moto | July 13, 2012

O asigurare RCA este cea care te pune la adapost si sa nu iti mai faci apoi probleme ca in cazul in care un accident deloc dorit va avea loc si masina ta va avea de suferit de pe urma acestuia.

Continue reading “Oferte de asigurari RCA ieftine” »

GD Star Rating
loading...

1,553 Vizualizari, 1 astazi

Asigurari RCA

| Auto Moto | July 12, 2012

Asigurarea RCA este cea care le confera soferilor cel mai bun mod de a se proteja in cazul in care un accident nedorit va avea loc.  Astfel, oricine va putea profita de avantajele pe care acest tip de polita le ofera, fara sa isi mai faca apoi niciun fel de probleme in ceea ce priveste cazul unui accident.

Continue reading “Asigurari RCA” »

GD Star Rating
loading...

1,527 Vizualizari, 1 astazi

Asigurari auto ieftine

| Auto Moto | July 10, 2012

O asigurare auto poate fi de doua tipuri: asigurare RCA sau asigurare CASCO, fiecare dintre aceste doua polite fiind deosebit de importante pentru orice autoturism. Polita RCA este una de tip obligatoriu si valoarea ei are caracter general astfel incat orice sofer va trebui sa o incheie pentru masina lui si in acelasi timp o asigurare RCA ieftina este cea care le asigura soferilor si proprietarilor de autoturisme acoperirea unor riscuri cu caracter general.

Continue reading “Asigurari auto ieftine” »

GD Star Rating
loading...

1,622 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 212

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro