O idee de circuit in Austria

| Turism | February 4, 2013

Austria este o tara care atrage anual milioane de turisti din toata lumea. Veniti individual (singuri), cu famila, sau in grup organizat, incearca in cateva zile de concediu sa parcurga cat mai multe obiective din Austria. Un posibil traseu de vara, pe care vi-l recomand, indiferent de forma de calatorie, este unul care sa cuprinda: Viena, Mariazell, Salzburgland, Innsbruck, Melk Traseul din Viena spre Mariazell trece prin Alpi, este un drum serpuitor ce strabate muntii, insotit de un superb rau de munte. Continue reading “O idee de circuit in Austria” »

GD Star Rating
loading...

1,468 Vizualizari, 1 astazi

Vacanta de vara in Alpii austrieci

| Turism | February 4, 2013

Kaprun si Zell Am See sunt doua statiuni renumite de iarna, amplasate la cca 100 km de Salzburg si 150 de Innsbruck. Majoritatea celor care opteaza pentru aceste destinatii vin aici iarna, pentru ca zona ofera conditii exceptionale de schi. Sute de kilometri de partii cu telegondole, telecabine, telescaune bine echipate si oferind conditii de urcare excelente. Continue reading “Vacanta de vara in Alpii austrieci” »

GD Star Rating
loading...

1,648 Vizualizari, 1 astazi

Austria, tara muntilor Alpi

| Turism | October 9, 2012

Austria se situeaza in Europa Centrala si ocupa in jur de 83.855 km² din suprafata planetei. Este o tara frumoasa, plina de traditii si de contraste de la muntii Alpi pana la bazinul fluviului Dunarea. Viena mai este cunoscuta si vizitata de turisti datorita muzeelor de talie mondiala, cladirilor istorice si nu in ulimul rand datorita peisajului alpin pe care il daruieste tuturor. Unele dintre cele mai importante locatii din Austria sunt reprezentate de cladirea Operei si Curtea Imperiala Hofburg din Viena.

Continue reading “Austria, tara muntilor Alpi” »

GD Star Rating
loading...

1,686 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro