Ce poti face cand te plictisesti pe internet ?

| Divertisment | April 25, 2013

Inca de cand eram mici, auzeam de la cei mari cuvantul bancuri si ne miram deoarece nu stiam ce inseamna. Ne uitam la ei si ascultam ce vorbesc, fara sa intelegem semnificatia textelor acelea scurte, la care ei radeau cu gura pana la urechi. Fiind mici, nu ne baga nimeni in seama si nu intelegeam ce sunt fragmentele acelea amuzante. Continue reading “Ce poti face cand te plictisesti pe internet ?” »

GD Star Rating
loading...

1,381 Vizualizari, 1 astazi

Mai citesc romanii bancurile clasice?

| Divertisment | March 20, 2013

In prezent divertismentul se carcaterizeaza prin mai multe notiuni care mai de care mai extravagante. In mass-media dar si in viata de zi cu zi regasim noi si noi concepte despre ceea ce inseamna distractia si de foarte multe ori ne intrebam daca bancurile mai sunt gustate de catre cei din jur.

Continue reading “Mai citesc romanii bancurile clasice?” »

GD Star Rating
loading...

1,417 Vizualizari, 2 astazi

Despre umorul romanesc

| Divertisment | October 20, 2012

Romania – o tara subapreciata de propriul popor

In ultima perioada este un fel de trend in a aprecia tot ceea ce vine din Occident si a ne uita radacinile. Apreciem mancarea, peisajele, conditiile oferite de alte tari si uitam ca suntem romani, si ne-am nascut, respectiv trait intr-o tara care ofera mai mult decat cautam noi la exterior. Cand vine vorba de turism preferam sa plecam si uitam ca Romania e posesoare de ape, munti si litoral. Sunt putine tari care beneficiaza de aceste avantaje, din pacate ,insa, noi nu stim sa le valorificam, si astfel pierdem elemente importante care ne-ar putea defini la nivel mondial. Continue reading “Despre umorul romanesc” »

GD Star Rating
loading...

1,708 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro