Precautii in alegerea cosmeticelor pentru fata si par

| Moda si Lifestyle | June 30, 2013

Pe perioada de vara este foarte important sa stim cum sa le protejam tenul, paru si corpul, sa gasim produsele care se potrivesc si care ne pot proteja de eventualele afectiuni dermatologice si sa urmam sfaturile specialistilor ori de cate ori ne expunem la soare.

Continue reading “Precautii in alegerea cosmeticelor pentru fata si par” »

GD Star Rating
loading...

1,262 Vizualizari, 2 astazi

Ce produse de machiaj folositi vara si care trebuie sa le ocoliti?

| Moda si Lifestyle | June 30, 2013

Foarte multe femei dependente de machiaj, nu pot sub nicio forma sa renunte la acesta nici in zilele toride de vara, cand gradele din termometre urca de la o ora la alta, insa exista cateva trucuri si produse care va pot face sa aratati la fel de bine, fara riscuri.

Continue reading “Ce produse de machiaj folositi vara si care trebuie sa le ocoliti?” »

GD Star Rating
loading...

1,319 Vizualizari, 1 astazi

Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista

| Comunicate de presa | March 16, 2013

Scoala Meru Organic Beauty cu sediul in Bucuresti, strada Naum Ramniceanu numarul 35, a lansat primul curs cu modul special de cosmetica naturista. MeruBeauty isi propune si pentru aceasta luna formarea unor grupe alcatuite dintr-un numar restrans de cursanti cu scopul pastrarii unui nivel ridicat de performanta. In general numarul restrans din cadrul grupelor ofera posibilitatea unei mai bune aplicari a cunostintelor in cadrul sesiunilor de practica. Inscrierile la primul curs cu modul de cosmetica naturista se pot face la sediul scolii sau online ori la numarul de telefon disponibil pe site.

Continue reading “Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista” »

GD Star Rating
loading...

1,617 Vizualizari, 2 astazi

5 dintre avantajele scolii MeruBeauty

| Servicii | March 16, 2013

Scoala Meru Organic Beauty este in primul rand prima scoala care a introdus modulul special de cosmetica naturista. Acest fapt  confera  o noua dimensiune  pregatirii generatiilor viitoare de profesionisti. Aliniata noilor tendinte in domeniu, MeruBeauty intampina pe toti cursantii sai cu materiale  de actualitate atent pregatite. Suportul de curs este realizat intr-o maniera simpla, usor de asimilat, capabil a oferi  setul de cunostinte necesare oricarui debut in domeniu. Materialele utilizate in sesiunile de practica sunt produsele cosmetice profesioniste, naturale si bio.

Continue reading “5 dintre avantajele scolii MeruBeauty” »

GD Star Rating
loading...

1,388 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro