Aspecte importante in realizarea unui site

| Calculatoare - Internet | December 27, 2013

În momentul în care doriți sa realizați un site de la zero, trebuie sa știți ca sunt anumite aspecte ce va trebui sa țineți cont de ele. Nu oricine poate să facă un site, pentru ca nu este simplu și în alta ordine de idei nu are cunostiinte din acest domeniu. Continue reading “Aspecte importante in realizarea unui site” »

GD Star Rating
loading...

1,343 Vizualizari, 2 astazi

Optimizarea unui site: o stiinta ?

| Calculatoare - Internet | October 14, 2013

Imediat ce ti-ai facut un site probabil ca stii deja pentru ce l-ai facut. Mai urmeaza sa iti aduca si trafic fara de care nu existi pe internet. Optimizare site nu este ceva ce trebuie sa te sperie ci din contra este ceva foarte usor de facut. Daca nu ai cunostinte de optimizare site on page randurile de mai jos te pot ajuta foarte mult. Continue reading “Optimizarea unui site: o stiinta ?” »

GD Star Rating
loading...

1,375 Vizualizari, 1 astazi

Web design pe intelesul tuturor

| Calculatoare - Internet | September 25, 2013

Pentru cei ce nu stiau cuvantul web reprezinta o panza de paianjen. Design este o metoda de prezentare asupra a ceva ce dorim sa vedem. In cele din urma web design se traduce cam asa. O metoda de prezentare a unei panze de paianjen. Continue reading “Web design pe intelesul tuturor” »

GD Star Rating
loading...

1,280 Vizualizari, 1 astazi

Cum sa-ti creezi propriul site?

| Calculatoare - Internet | September 21, 2013

Sa-ti creezi un site nu mai este deloc greu iar cu toate tehnologiile ce ruleaza la liber pe internet acest lucru este la indemana oricui doreste sa invete. Fiecare dintre noi ne dorim un site cu trafic cat mai mare si de calitate ce poate aduce intr-o buna zi si venituri. Continue reading “Cum sa-ti creezi propriul site?” »

GD Star Rating
loading...

1,329 Vizualizari, 1 astazi

Procesul de creare magazin online

| De toate pentru toti | September 10, 2013

Daca ai un magazin si vrei sa extinzi afacerea si pe plan online, atunci ar trebui sa te gandesti la o modalitate de a crea un magazine online. Magazinele online incep sa fie din ce in ce mai populare, aducand profituri celor care le detin. Oamenii incep sa fie mai increzatori in ceea ce priveste magazinele online. Continue reading “Procesul de creare magazin online” »

GD Star Rating
loading...

1,263 Vizualizari, 1 astazi

Crearea unui site in 3 zile

| Calculatoare - Internet | March 25, 2013

Pentru ca internetul si utilizarea lui a prins un astfel de avant, si numarul specialistilor in creare de site-uri sau crearea de magazine online a crescut foarte mult in ultimii ani. Exista numeroase cursuri on-line si cursuri acreditate care invata doritorii notiunile de baza pentru crearea unui site simplu, de prezentare. Si, cu cat numarul specialistilor este mai mare, cu atat si numarul site-urilor create peste noapte este mai mare. Continue reading “Crearea unui site in 3 zile” »

GD Star Rating
loading...

1,501 Vizualizari, 2 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro