Un accesoriu de imbracaminte de nelipsit in garderoba oricarui barbat

| Moda si Lifestyle | April 10, 2014

Daca pana nu demult, se obisnuia a se crede despre barbati ca nu se cuvine ca ei sa fie la fel de cocheti si de pedanti precum femeile, azi, lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care, orice june care se respecta, Continue reading “Un accesoriu de imbracaminte de nelipsit in garderoba oricarui barbat” »

GD Star Rating
loading...

1,463 Vizualizari, 1 astazi

Ciorapii barbatesti – detaliul care face diferenta

| Moda si Lifestyle | April 10, 2014

Intr-o societate in care se pune mare pret pe imagine si pe conduita pe care cu totii o afisam in fata celor din jur, trebuie sa avem grija la mai multe aspecte primordiale, printre care, cu precadere, la vestimentatia aleasa, noi aflandu-ne mereu sub inspectia unui ochi critic, atent pana in cele mai mici detalii. Continue reading “Ciorapii barbatesti – detaliul care face diferenta” »

GD Star Rating
loading...

1,552 Vizualizari, 1 astazi

Accesoriile, esentiale in garderoba unui barbat

| Moda si Lifestyle | January 28, 2013

Asa cum spune si titlul, accesoriile sunt esentiale in garderoba oricarui barbat modern. Acest articol vine ca si un mic ghid legat de accesoriile indispensabile din acest an. Doar asa vei sti ca iesi din casa cu o tinuta de nota 10!

Continue reading “Accesoriile, esentiale in garderoba unui barbat” »

GD Star Rating
loading...

1,376 Vizualizari, 1 astazi

Tinuta potrivita oricarui barbat modern

| Moda si Lifestyle | January 28, 2013

Barbatul din ziua de astazi trebuie sa fie sigur pe el, generos si nu in ultimul rand, elegant. Te-ai intrebat vreodata daca detii toate aceste trei calitati? Daca primele doua sunt ceva mai usor de aflat, cea de-a treia necesita multa rabdare si un ajutor ar fi binevenit. In randurile ce urmeaza venim noi in ajutorul tau si iti oferim una dintre cele mai potrivite tinute destinate barbatului modern, din secolul XXI.

Continue reading “Tinuta potrivita oricarui barbat modern” »

GD Star Rating
loading...

1,480 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro