Semnificatia planetelor din horoscop

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Semnificaţia planetelor dintr-un horoscop (dintr-o astrogramă):

Soarele: reprezintă vitalitatea, voinţa, vitalitatea, tatăl, forţa vieţii, stralucirea, individualitatea, creativitatea, auto exprimarea, caracterul.

Continue reading “Semnificatia planetelor din horoscop” »

GD Star Rating
loading...

1,669 Vizualizari, 1 astazi

Horoscop 2013

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Cel mai important eveniment astrologic al anului 2013 va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Rac, în data de 26 iunie 2013. Fiecare zodie va fi direct vizată de această influenţă astrală, în funcţie de domeniul vieţii care va fi traversat de această planetă.

Continue reading “Horoscop 2013” »

GD Star Rating
loading...

1,936 Vizualizari, 2 astazi

Previziuni astrologice 2013

| Stiinta si tehnologie | January 12, 2013

Anul Nou Chinezesc al Sarpelui de Apa incepe pe data de 10 februarie 2013 ( conform calendarului lunar) dar si pe data de 04 februarie 2013 (conform calendarului HSIA). Anul 2013 este, de asemenea, Anul Chinezesc cu numarul 4711.

Continue reading “Previziuni astrologice 2013” »

GD Star Rating
loading...

1,760 Vizualizari, 1 astazi

Legatura dintre horoscop, dieta si sanatate

| Stiinta si tehnologie | December 2, 2012

Semnul sub care se naste fiecare are influente asupra unor multitudini de aspecte ale vietii, multe dintre ele fiind trecute adesea cu vederea. Intr-un horoscop zilnic se mentioneaza detalii generale legate de job sau relatii, iar intr-un horoscop 2013 mai complex, ce se intinde pe un an intreg, precum cel disponibil pe www.horoscop2013.info, se mentioneaza bani, cariera, familie, dar si sanatate. Continue reading “Legatura dintre horoscop, dieta si sanatate” »

GD Star Rating
loading...

1,430 Vizualizari, 1 astazi

De ce citim horoscopul?

| Divertisment | September 27, 2012

Citirea horoscopului este si a fost intotdeauna o metoda foarte populara de a petrece timpul. Cand avem un ziar sau o revista in mana, nu il lasam la o parte inainte sa citim ce au astrele de zis despre cum ne va merge ziua, saptamana sau luna asta. Ba de multe ori rasfoim direct la pagina cu horoscopul, nerabdatori  si curiosi. Cand navigati pe internet, puteti observa cu usurinta ca exista zeci de site-uri de pe care poti citi un horoscop lunar sau zilnic gratuit. Ba mai mult, poti gasi informatii suplimentare despre cele 12 semne ale zodiacului, caracteristicile lor, compatibilitatea intre ele si asa mai departe. Daca te inscrii pe anumite site-uri sau aplicatii din retele de social networking, poti primi predictiile zodiacale direct la tine in inbox in fiecare dimineata. Continue reading “De ce citim horoscopul?” »

GD Star Rating
loading...

1,568 Vizualizari, 1 astazi

Ascendetul si influenta acestuia

| Stiinta si tehnologie | August 23, 2012

De ce unii lei sunt extrem de modesti si retrasi, cand leul este un semn cu o personalitate extreme de puternica in general? Probabil ca persoana are un ascendent in Capricorn. Persoana din zodia pesti, care este extrem de activa si vorbareata are probabil un ascendent in gemeni, iar barbatul care a trecut prin cateva divorturi si poate fi extrem de direct, daca nu chiar nepoliticos dar reuseste totusi sa se faca placut, este o Fecioara cu ascendent in Balanta ceea ce ii mascheaza si balanseaza aceste porniri. Un horoscop zilnic nu explica insa aceste iregularitati.

Continue reading “Ascendetul si influenta acestuia” »

GD Star Rating
loading...

1,777 Vizualizari, 1 astazi

Horoscopul in viata cotidiana

| Stiinta si tehnologie | August 22, 2012

Obisnuinta de a consulta horoscopul a acaparat o parte foarte importanta a vietii cotidiene. Fie ca este vorba despre horoscop zilnic sau saptamanal, anual sau al dragostei, oamenii au inceput sa caute mai degraba in stele rezolvarea problemelor care ii framanta, dacat in deciziile care pot schimba viata oricui.

Continue reading “Horoscopul in viata cotidiana” »

GD Star Rating
loading...

1,719 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro