Mentinerea implanturilor dentare

| Sanatate si medicina | May 21, 2013

In ultimul timp, procedura implanturilor dentare a capatat popularitate peste tot in lume, inclusiv in Romania. Odata cu ieftinirea materialelor si aparitia tot mai multor cabinete stomatologice de specialitate conduse de medici stomatologi cu experienta, pretul acestei interventii ce inlocuieste eficient, dar si mult mai placut din punct de vedere practic si estetic protezele, a scazut.

Continue reading “Mentinerea implanturilor dentare” »

GD Star Rating
loading...

1,436 Vizualizari, 1 astazi

Pentru ce sunt Implanturile Dentare

| Sanatate si medicina | July 4, 2012

Una dintre temerile multor pacienti atunci cand vine vorba despre implanturile dentare, cat si despre celelalte interventii stomatologice in general se refera la cat de dureroasa este respectiva interventie. Multi pacienti au avut experiente dureroase in trecut in cabinetul stomatologic, iar altii pur si simplu se ingrozezsc numai la ideea de durere.

Continue reading “Pentru ce sunt Implanturile Dentare” »

GD Star Rating
loading...

1,902 Vizualizari, 2 astazi

Totul despre Implanturile Dentare

| Sanatate si medicina | July 4, 2012

In materie de stomatologie, implanturile dentare sunt o interventie deosebit de avansata. Implantul dentar presupune inserarea unui surub din titanium pe locul fostei radacini. Acest surub din titanium reprezinta baza viitorului dinte, peste care se aseaza o coronita din diverse materiale.

Continue reading “Totul despre Implanturile Dentare” »

GD Star Rating
loading...

1,914 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro