Preturile din Romania a lui iPhone 5S

| Cumparaturi | October 1, 2013

Compania ce-si are sediul in Cupertino a pierdut in decursul anului 2012 titlul de lider al pietei de smartphone, acesta ajungand la Samsung, o companie ce a lansat Galaxy S3 anul trecut, iar anul acesta au lansat Galaxy S4 intarindu-si pozitia. Continue reading “Preturile din Romania a lui iPhone 5S” »

GD Star Rating
loading...

1,190 Vizualizari, 1 astazi

Pareri personale despre iPhone 5S

| Cumparaturi | October 1, 2013

Cele mai recente iPhone-uri lansate de Apple vor spulbera cel mai probabil toate topurile in materie de vanzari si acest lucru nu poate decat sa reprezinte un singur lucru: mai multi bani cheltuiti pe smartphone-uri = mai multi oameni care au de munca. Continue reading “Pareri personale despre iPhone 5S” »

GD Star Rating
loading...

1,165 Vizualizari, 1 astazi

Zvonuri legate de lansarea lui iPhone 5s

| Electro | May 20, 2013

Compania cu sediul in Cupertino se pregateste intensiv pentru o noua lansare de produse mai ales ca anul acesta nu au venit decat zvonuri din partea companiei regretatului Steve Jobs si nici o noua lansare. Primul produs pe care il asteapta majoritatea fanilor si nu numai acestia, este urmasul lui iPhone 5, un smartphone capabil sa se ia la lupta cu recent lansatul Samsung Galaxy S4 si cu smartphone-ul cu design superb al taiwanezilor de la HTC si anume, HTC One.

Continue reading “Zvonuri legate de lansarea lui iPhone 5s” »

GD Star Rating
loading...

1,295 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro