Regulile de care sa tii cont atunci cand cumperi un camion jucarie

| Divertisment | December 1, 2012

Copiii se dau in vant dupa camioane, mai ales dupa cele mari. Acest lucru este stiut de toata lumea. Celebrele jocuri camioane ne-au fascinat tuturor copilaria. Insa putini stiu ca aceste camioane pot fi periculoase pentru copii. De aceea parintii ar trebui sa tina cont de niste reguli atunci cand cumpara un camion jucarie pentru copilul lor.

Continue reading “Regulile de care sa tii cont atunci cand cumperi un camion jucarie” »

GD Star Rating
loading...

1,331 Vizualizari, 1 astazi

Despre LEGO

| Divertisment | November 28, 2012

LEGO poate pare invechit in comparatie cu noile jucarii foarte sofisticate si tehnologizate, dar continua sa castige teren lucrand cu teme populare din zilele noastre.  De exemplu in 2004, LEGO, a lansat Fabrica Lego, unde oricine poate crea si construi modelul lui personal si le pot expune pe pagina lor.

Continue reading “Despre LEGO” »

GD Star Rating
loading...

1,285 Vizualizari, 1 astazi

Cum s-a dezvoltat LEGO intr-un Brand Global

| Divertisment | November 28, 2012

Daca va uitati prin cutia de jucarii a oricarui copil veti putea gasi piese din seturile LEGO. Caramizile colorate si-au pastrat popularitatea din momentul cand au fost create, acum mai bine de 50 de ani. In anul 2000, LEGO a castigat prestigiosul premiu “Jucaria secolului”, premiul acordat de revista Fortune si de Asociatia Comerciantilor de Jucarii Britanici. A castigat in fata Papuselor Barbie si ale altor jucarii cunoscute.

Continue reading “Cum s-a dezvoltat LEGO intr-un Brand Global” »

GD Star Rating
loading...

1,535 Vizualizari, 2 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro