Cum alegi lenjeria de pat ?

| Casa si gradina | April 5, 2015

Alegerea lenjeriei de pat nu este chiar atat de usoara precum pare, mai ales daca analizam putin situatia si realizam ca o mare parte din viata noastra ne-o petrecem in pat. Lenjeria de pat trebuie sa tina cont de mai multe reguli, cum ar fi design-ul din dormitor, materialul din care este construita si de ce nu, de sfatul medicului. Continue reading “Cum alegi lenjeria de pat ?” »

GD Star Rating
loading...

1,275 Vizualizari, 1 astazi

Conteaza lenjeria de pat intr-un dormitor?

| Casa si gradina | October 8, 2013

O atmosfera cozy, invaluita de materiale diafane si nuante rafinate fac din dormitor un santuar al relaxarii. Alege culorile tale preferate nu doar in decoratiunile interioare ci si in materialul lenjeriei de pat. Continue reading “Conteaza lenjeria de pat intr-un dormitor?” »

GD Star Rating
loading...

1,198 Vizualizari, 1 astazi

Dormitorul tau are personalitate?

| Casa si gradina | October 8, 2013

Nu este nevoie de un buget foarte mare daca vrei sa-ti transformi dormitorul intr-unul plin de personalitate. Mobilierul neconventional, covorul ales cu atentie, corpuri de iluminat deosebite si asternuturi de pat asezate in straturi de diferite texturi… toate acestea sunt cateva mici trucuri care creaza o ambianta imbietoare si deconectanta. Continue reading “Dormitorul tau are personalitate?” »

GD Star Rating
loading...

1,183 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro