Optimizarea unui site: o stiinta ?

| Calculatoare - Internet | October 14, 2013

Imediat ce ti-ai facut un site probabil ca stii deja pentru ce l-ai facut. Mai urmeaza sa iti aduca si trafic fara de care nu existi pe internet. Optimizare site nu este ceva ce trebuie sa te sperie ci din contra este ceva foarte usor de facut. Daca nu ai cunostinte de optimizare site on page randurile de mai jos te pot ajuta foarte mult. Continue reading “Optimizarea unui site: o stiinta ?” »

GD Star Rating
loading...

1,375 Vizualizari, 1 astazi

Google si uneltele sale pentru webmasteri

| Calculatoare - Internet | October 3, 2013

Pentru orice webmaster importanta uneltelor este cruciala in crearea unui site web profesional si binenteles personalizat. O parte din uneltele profesionale de care se foloseste si care ii sunt accesibile sunt oferite gratuit chiar de Google. Continue reading “Google si uneltele sale pentru webmasteri” »

GD Star Rating
loading...

1,325 Vizualizari, 1 astazi

De ce are Google succes?

| Calculatoare - Internet | October 3, 2013

In zilele noastre ne este foarte usor sa gasim ceva de care avem nevoie, fie ca este vorba de un restaurant bun, un produs anume sau o calatorie pe care ne-o dorim in concediul de peste an. Toate aceste informatii exista deja stocate undeva inainte ca noi sa realizam acest lucru. Continue reading “De ce are Google succes?” »

GD Star Rating
loading...

1,279 Vizualizari, 1 astazi

Competitia online si SEO

| Calculatoare - Internet | May 7, 2013

SEO sau “Search Engine Optimization” este considerata cea mai moderna metoda de promovare în zilele de astazi, datând de la mijlocul anilor 1990 astazi dorinta de a se face seo pentru a obtine o reclama cât mai buna sau mai tehnic spus, o mai buna pozitionare în motoarele de cautare de unde si termenul de optimizare.

Continue reading “Competitia online si SEO” »

GD Star Rating
loading...

1,329 Vizualizari, 1 astazi

Doua tool-uri utile pentru analiza competitiei online

| Calculatoare - Internet | January 13, 2013

Atunci când dorim sa fim tot mai practici suntem în cautarea a tot felul de solutii, care mai de care mai eficienta, motiv pentru care am hotarât sa va prezint 3 unele ce sunt mai mult decât folositoare atunci când vorbim de termeni precum “optimizare site”, “Seo”,”Sem”,”Piata Online”, rândurile ce urmeaza vom prezenta cele mai utile tool-uri.

Continue reading “Doua tool-uri utile pentru analiza competitiei online” »

GD Star Rating
loading...

1,668 Vizualizari, 2 astazi

Cum sa fii eficient in optimizare!

| De toate pentru toti | July 6, 2012

optimizare SEOContinutul unic si numarul cat mai mare de backlinkuri nu garanteaza succesul in optimizarea unui website. Trebuie sa stim cum sa realizam continut pt site-ul nostru astfel incat acesta sa fie atat pe placul vizitatorilor cat si pe placul motoarelor de cautare, trebuie sa stim sa construim backlinkuri care sa ne fie intr-adevar de folos si trebuie sa stim de cat de multe sau de cat de putine link-uri avem nevoie catre site-ul nostru.

Continue reading “Cum sa fii eficient in optimizare!” »

GD Star Rating
loading...

4,054 Vizualizari, 2 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro