Cum sa-ti creezi propriul site?

| Calculatoare - Internet | September 21, 2013

Sa-ti creezi un site nu mai este deloc greu iar cu toate tehnologiile ce ruleaza la liber pe internet acest lucru este la indemana oricui doreste sa invete. Fiecare dintre noi ne dorim un site cu trafic cat mai mare si de calitate ce poate aduce intr-o buna zi si venituri. Continue reading “Cum sa-ti creezi propriul site?” »

GD Star Rating
loading...

1,359 Vizualizari, 2 astazi

Caracteristicile unui Magazin Online de Succes

| Calculatoare - Internet | June 15, 2013

Multi se intreaba poate care este varianta cea mai adecvata pentru pagina unui magazin online de succes. Cert este ca nimeni nu stie cu siguranta care sunt elementele de design sau caracteristica care va genera cele mai multe vanzari.

Continue reading “Caracteristicile unui Magazin Online de Succes” »

GD Star Rating
loading...

1,501 Vizualizari, 1 astazi

Realizarea de pagini web – un ghid pentru cei interesati

| De toate pentru toti | September 23, 2012

Scopul unei noi pagini web poate fi unul comercial sau unul personal. Avand in vedere cat de mult a avansat tehnologia acum, exista o multime de posibilitati in ceea ce priveste dezvoltarea de pagini web. Site-urile variate pe care le gasim pe internet, unele dintre ele adevarate opere de arta, cu o popularitate de invidiat, sunt dovada vie pana la la ce nivel s-a ajuns in acest domeniu. De la baze de date, la aplicatii complexe, sisteme e-commerce si retele sociale, toate sunt posibile cu ajutorul tehnologiilor de dezvoltare web.

Continue reading “Realizarea de pagini web – un ghid pentru cei interesati” »

GD Star Rating
loading...

1,550 Vizualizari, 2 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro