Cum sa cureti o saltea de mari dimensiuni

| Casa si gradina | December 14, 2015

Potrivit studiilor stiintifice, adultii au nevoie de 7-8 ore de somn in fiecare noapte. Asta inseamna ca ar trebui sa dormi intre 2 555 – 2 920 ore in fiecare an. Este, cu siguranta, mult timp pe care trebuie sa il petreci pe salteaua din pat! Dar nu petreci timp pe saltea doar atunci cand dormi, nu-i asa? Continue reading “Cum sa cureti o saltea de mari dimensiuni” »

GD Star Rating
loading...

1,521 Vizualizari, 2 astazi

Calitatea, primul cuvant pe care trebuie sa il urmaresti atunci cand cumperi o saltea

| Casa si gradina | October 30, 2015

Daca iti doresti o viata buna, in care sa te bucuri din plin de fiecare minut, unul dintre principalele elemente de care ai nevoie este o saltea de calitate . Iti petreci foarte mult timp din viata pe saltea si tot acest timp este o sursa completa de energie si de relaxare. Continue reading “Calitatea, primul cuvant pe care trebuie sa il urmaresti atunci cand cumperi o saltea” »

GD Star Rating
loading...

820 Vizualizari, 1 astazi

Gama de saltele speciale pentru pat

| Casa si gradina | February 27, 2014

In segmentul de saltele speciale, in magazinele romanesti de profil exista o serie de variante care castiga tot mai mult teren. Continue reading “Gama de saltele speciale pentru pat” »

GD Star Rating
loading...

1,381 Vizualizari, 1 astazi

Cum sa alegi tipul potrivit de saltele de pat

| Casa si gradina | February 27, 2014

Unul dintre principalele sfaturi de care putem sa profitam, atunci cand pornim in cautarea unor saltele potrivite, este acela de a ne familiariza pe cat de mult posibil cu diferitele tipuri de saltele disponibile in magazinele din orasul sau din tara noastra. Continue reading “Cum sa alegi tipul potrivit de saltele de pat” »

GD Star Rating
loading...

1,317 Vizualizari, 1 astazi

Cum se prelungeste durata de viata a saltelelor?

| Casa si gradina | October 1, 2013

In medie, consideram durata medie de viata a unei saltele un interval de aproximativ 10 ani, care poate creste sau scade in functie de gradul de utilizare al ei, dar si de grija pe care ii o acorda utilizatorii. Continue reading “Cum se prelungeste durata de viata a saltelelor?” »

GD Star Rating
loading...

1,231 Vizualizari, 1 astazi

Salteaua potrivita pentru tine

| Cumparaturi | March 18, 2013

Cei care sunt in cautarea unei saltele noi, ar trebui sa fie constienti ca nu exista o saltea universala care sa fie buna pentru toata lumea. Dimpotriva, la fel cum corpurile noastre difera, tot asa si nevoile de odihna si de confort in timpul siestei. Unele tipuri de saltele sunt in asa fel construite, incat sa rezolve multe probleme din timpul somnului sau sa adreseze anumite nevoi precise. In acest articol vom descrie mai pe larg care sunt variantele disponibile pe piata si vom incerca sa gasim impreuna un raspuns plauzibil la intrebarea: care este cea mai potrivita saltea pentru tine?

Continue reading “Salteaua potrivita pentru tine” »

GD Star Rating
loading...

6,134 Vizualizari, 9 astazi

Saltea cu arcuri: utilizari practice si neconventionale ale acesteia!

| Casa si gradina | July 15, 2012

Cand depan amintiri din copilaria mea, cu 20-30 de ani in urma, unul din lucrurile de care imi amintesc cu placere, este patul meu, care era dotat cu o enorma saltea cu arcuri. In afara faptului ca ma odihneam cum nu se poate mai bine, avea “avantajul” de a fi un loc de joaca ideal, unde imi dezvoltam abilitatile de “viitoare gimnasta”, sarind ore in sir pe aceea saltea.

Continue reading “Saltea cu arcuri: utilizari practice si neconventionale ale acesteia!” »

GD Star Rating
loading...

1,545 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro