Curatenie locuintei inaintea mutarii

| De toate pentru toti | October 9, 2013

Dacă ați cumpărat o casă nouă, informaţi-vă agentul imobiliar că aveţi nevoie de o perioadă de timp pentru ca o companie de curățenie să evalueze costurile de curățare înainte de a vă muta şi de a vă transporta toate lucrurile. Continue reading “Curatenie locuintei inaintea mutarii” »

GD Star Rating
loading...

1,231 Vizualizari, 1 astazi

Diverse sfaturi pentru mutari

| Auto Moto | October 9, 2013

Dacă tot ce trebuie să faceți este să aruncati lucrurile afară, la gunoi, nu mai este nimic de planificat. Pe de altă parte, dacă este nevoie de distrugerea documentelor si o mutare ordonata a unor obiecte, atunci pentru aceasta trebuie facuta o sortare înainte ca acestea să ajungă la groapa de gunoi sau se va angaja o firmă specializată. Continue reading “Diverse sfaturi pentru mutari” »

GD Star Rating
loading...

1,478 Vizualizari, 1 astazi

Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii

| Imobiliare si constructii | April 27, 2013

Ridicarea unei case este visul a peste 95% din populatie. Cu mici exceptii, oricat de bine ar arata un apartament si oricat de multe facilitati ar oferi acesta, o casa cu curte, facuta pe gustul proprietarilor, ofera atat intimitate, dar mai ales satisfactia ca acea casa este construita intocmai dupa stilul si necesitatile celor care vor locui in ea.

Continue reading “Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii” »

GD Star Rating
loading...

1,491 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro