100 EUR

Ai sau nu nevoie de servicii seo?

  • Prestator: firma
  • La pret: nu se adauga TVA
  • Judet: Bucuresti
  • Telefon: 0733705555
  • Adaugat in: februarie 19, 2014 10:36 pm
  • Expira in: This ad has expired

Descriere

La cum evolueaza piata si comertul online, s-ar putea sa ai curand nevoie de experti in creare site, promovare online si optimizare SEO la standarde certificate international. Si la preturi decente, fiindca nu ne place sa simtim, nici noi si nici partenerii nostri ca e criza, recesiune sau cum ii mai zic cei care se plang – in loc sa gaseasca solutii prin munca, realism si competenta.

Noi suntem Hollo Marketing Solutions, una dintre cele mai longevive companii de web design, marketing si promovare online din Romania. Fiindca nu vindem cartofi sau guma de mestecat, ai putea spune ca nu producem lucruri concrete. Insa te invitam, daca esti cumva sceptic, sa ne vizitezi site-ul si sa iei contact cu o parte din cei o mie de clienti multumiti si proiectele pe care le-am realizat pentru ei.

Ce facem? Programare, creare site-uri, design web, copywriting, campanii complete de promovare si optimizare SEO si multe alte lucruri care suna complicat pentru cineva nefamiliarizat cu subiectul. Insa cel mai important este ce obtii tu de la noi: daca ai o afacere si vrei sa fii prezent online, te ajutam, simplu si concret, sa atragi atentia asupra ta, sa te caute clientii, sa vinzi mai mult, mai bine, mai repede.

Evident, nu e asa usor precum suna; dar din fericire avem profesionisti pe fiecare segment care stiu sa abordeze integrat un proiect, sa asculte clientul si sa-i valorifice ideile. Acordam consultanta gratuita si suport tehnic exceptiona in procesul de creare site, optimizare, promovare pe toate palierele. Venim cu propuneri clare, le implementam si tu vezi rezultatele. Totul la preturi corecte, pe care le discutam, pe intelesul si dupa buzunarul fiecaruia. Calm si prietenos, la o ceasca de cafea, cum facem de zece ani incoace.

GD Star Rating
loading...
Ai sau nu nevoie de servicii seo?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2,209 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Spuneti-va parerea despre acest serviciu. (Sectiune exclusiv pentru review-uri. Pentru intrebari folositi formularul de contact.)

Trebuie sa fii logat pentru a posta comentarii.

Pentru a lua legatura cu autorul ofertei, completeaza formularul de mai jos.

Informatii despre autor

  • Adaugat de: holloms
  • Membru din: februarie 7, 2014

Alte oferte postate de holloms

  • Autorul nu a adaugat alte oferte.

Cauta numai oferte de la:

Serviciile noastre:

Recomandam

suplimente nutritive