Calatoria cu autocarul este cea mai buna metoda de a ajunge in Anglia

| Auto Moto | April 17, 2019

calatoria-cu-autocarul-este-cea-mai-buna-metoda-de-a-ajunge-in-Anglia

Atunci cand iti doresti sa vizitezi Anglia trebuie sa te gandesti la cea mai avantajoasa metoda de a calatori. Autobuzele raman un mjloc de transport practic si sigur de care te poti bucura oricand. In plus biletele la autocar sunt mult mai ieftine in comparatie cu biletele puse la dispozitie de catre companiile aeriene. Continue reading “Calatoria cu autocarul este cea mai buna metoda de a ajunge in Anglia” »

GD Star Rating
loading...

103 Vizualizari, 2 astazi

7 sfaturi pentru alegerea unui mecanic auto bun

| Auto Moto | March 12, 2019

Masina este mandria si bucuria ta, un lucru pe care ai reusit sa ti-l achizitionezi cu greu, pentru care ai muncit. Ca sa poti metine masina in cele mai bune conditii vei avea nevoie de un mecanic auto pe care te poti baza. In ceea ce priveste intretinerea generala dar si reparatiile urgente. Alegerea unui mecanic poate fi dificila daca nu te pricepi atat de bine la masini. Am adunat 7 sfaturi ca sa iti usuram treaba. Continue reading “7 sfaturi pentru alegerea unui mecanic auto bun” »

GD Star Rating
loading...

39 Vizualizari, 1 astazi

Top 8 masini noi dar ieftine in 2019

| Auto Moto | January 31, 2019

Ai impresia ca achizitionarea unei masini noi costa bani grei? Ei bine, nu e chiar asa, deoarece unele modele noi de masini sunt chiar abordabile. Continue reading “Top 8 masini noi dar ieftine in 2019” »

GD Star Rating
loading...

172 Vizualizari, 1 astazi

Top 5 cele mai asteptate masini in 2019

| Auto Moto | December 27, 2018

Asta este…. Anul 2019 bate deja la usa. Si chiar daca noutatile din domeniul automobilelor se vor derula sub ochii nostri de la inceputul pana la sfarsitul anului, mai ales la saloanele auto, asta nu inseamna ca nu trebuie sa stii care sunt exact cele mai frumoase si mai asteptate masini ale anului 2019. Continue reading “Top 5 cele mai asteptate masini in 2019” »

GD Star Rating
loading...

123 Vizualizari, 1 astazi

Rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car Bucuresti cu tarife rezonabile

| Auto Moto | November 13, 2018

rent a car otopeni

Daca ti-ai pregatit o vacanta in afara localitatii cu prietenii sau familia si masina ta personala nu reprezinta o alternative foarte buna in acest sens, te poti baza pe serviciile economice si de buna calitate pe partea de rent a car Bucuresti oferite de Continue reading “Rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car Bucuresti cu tarife rezonabile” »

GD Star Rating
loading...

143 Vizualizari, 1 astazi

Este mai bine sa folositi un sistem GPS portabil sau unul built-in?

| Auto Moto | October 31, 2018

reparatii ccc

Cand ati cerut ultima data indicatii in trafic? Obisnuiti sa aveti o harta in masina? Sistemele de navigatie, care erau la un moment dat disponibile doar pentru avioane si nave de croaziera, au devenit ceva obisnuit in zilele noastre. Continue reading “Este mai bine sa folositi un sistem GPS portabil sau unul built-in?” »

GD Star Rating
loading...

149 Vizualizari, 1 astazi

Volskwagen T-Cross, noua masina care va deveni extrem de populara

| Auto Moto | October 24, 2018

Noul SUV de la Volskwagen, pe numele sau, Volskwagen T-Cross a fost in sfarsit prezentat publicului larg. Oare va deveni un rival de temut pentru Renault Captur sau Peugeot 208? Cu siguranta. Continue reading “Volskwagen T-Cross, noua masina care va deveni extrem de populara” »

GD Star Rating
loading...

107 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 9123456789

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro