Top 5 cele mai asteptate masini in 2019

| Auto Moto | December 27, 2018

Asta este…. Anul 2019 bate deja la usa. Si chiar daca noutatile din domeniul automobilelor se vor derula sub ochii nostri de la inceputul pana la sfarsitul anului, mai ales la saloanele auto, asta nu inseamna ca nu trebuie sa stii care sunt exact cele mai frumoase si mai asteptate masini ale anului 2019. Continue reading “Top 5 cele mai asteptate masini in 2019” »

GD Star Rating
loading...

27 Vizualizari, 2 astazi

Rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car Bucuresti cu tarife rezonabile

| Auto Moto | November 13, 2018

rent a car otopeni

Daca ti-ai pregatit o vacanta in afara localitatii cu prietenii sau familia si masina ta personala nu reprezinta o alternative foarte buna in acest sens, te poti baza pe serviciile economice si de buna calitate pe partea de rent a car Bucuresti oferite de Continue reading “Rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car Bucuresti cu tarife rezonabile” »

GD Star Rating
loading...

94 Vizualizari, 1 astazi

Este mai bine sa folositi un sistem GPS portabil sau unul built-in?

| Auto Moto | October 31, 2018

reparatii ccc

Cand ati cerut ultima data indicatii in trafic? Obisnuiti sa aveti o harta in masina? Sistemele de navigatie, care erau la un moment dat disponibile doar pentru avioane si nave de croaziera, au devenit ceva obisnuit in zilele noastre. Continue reading “Este mai bine sa folositi un sistem GPS portabil sau unul built-in?” »

GD Star Rating
loading...

96 Vizualizari, 1 astazi

Volskwagen T-Cross, noua masina care va deveni extrem de populara

| Auto Moto | October 24, 2018

Noul SUV de la Volskwagen, pe numele sau, Volskwagen T-Cross a fost in sfarsit prezentat publicului larg. Oare va deveni un rival de temut pentru Renault Captur sau Peugeot 208? Cu siguranta. Continue reading “Volskwagen T-Cross, noua masina care va deveni extrem de populara” »

GD Star Rating
loading...

72 Vizualizari, 2 astazi

Cum alegi intre o masina pe benzina si una diesel?

| Auto Moto | August 10, 2018

In timp ce tot mai multa lume devine din ce in ce mai « green » pentru a lupta contra schimbarilor climatice si termenul de dezvoltare durabila se afla pe buzele tuturor, am putea crede ca motoarele diesel sau cele pe benzina au zilele numarate din cauza masinilor hibride sau electrice. Continue reading “Cum alegi intre o masina pe benzina si una diesel?” »

GD Star Rating
loading...

66 Vizualizari, 2 astazi

Cum poti economisii bani la inchirierea unei masini in Bucuresti

| Auto Moto | July 16, 2018

inchirieri auto

Indiferent ca este vorba de un produs sau serviciu, orice persoana doreste sa faca o alegere corecta si sa plateasca cat mai putini bani. Daca esti genul de persoana pasionata de calatorii si nu ai in orasul in care ajungi o masina, poti conta Continue reading “Cum poti economisii bani la inchirierea unei masini in Bucuresti” »

GD Star Rating
loading...

118 Vizualizari, 2 astazi

Finantare auto- capcanele de evitat

| Auto Moto | July 10, 2018

Atunci cand iti cumperi o masina, fie ea noua, fie ea second hand, contractele de finantare se vor a fi seducatoare, dar este important sa ramai cat mai vigilent atunci cand faci o anumita alegere. Descopera deci care sunt cele mai importante sfaturi de care sa tii cont. Continue reading “Finantare auto- capcanele de evitat” »

GD Star Rating
loading...

102 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 9123456789

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro