Un program care sa detecteze imaginile retusate

| Calculatoare - Internet | June 28, 2018

Adobe, creatorul celebrului program, Photoshop, vrea sa se bazeze de acum inainte de pe inteligenta artificiala pentru a descoperi manipularile unei imagini.

Photoshop… chiar si cei care nu au utilizat niciodata acest program au auzit de el, de programul care te ajuta sa iti retusezi pozele. Iar in aproape 30 de ani, a devenit o adevarat referinta profesionala, dar si sinonim cu retusare de poze. Pentru marele public o poza « manipulata » sau transformata este o poza « photosophata ». O imagine de care creatorul sau ar vrea cu siguranta sa scape. Continue reading “Un program care sa detecteze imaginile retusate” »

GD Star Rating
loading...

18 Vizualizari, 1 astazi

Hashtagurile pe Internet- Cum le poti alege si utiliza

| Calculatoare - Internet | April 22, 2018

Hashtagurile de pe Instragram reprezinta principalul instrument atunci cand vine vorba despre vizibilitatea pe Instagram. Dar stii cum sa le alegi aasa cum trebuie si sa le optimizezi? Continue reading “Hashtagurile pe Internet- Cum le poti alege si utiliza” »

GD Star Rating
loading...

86 Vizualizari, 2 astazi

Service laptop sector 4: Doua defectiuni frecvente

| Calculatoare - Internet | March 30, 2018

onalaptop-vacaresti

Daca aveti un laptop pe care il folositi la serviciu, la scoala sau acasa pentru a juca ocazional, fara indoiala ca la un moment dat veti intampina ceva probleme cu el. Atunci cand se va intampla lucrul acesta va asteptam in service laptop sector 4 pentru remediere rapida la pret avantajos. Continue reading “Service laptop sector 4: Doua defectiuni frecvente” »

GD Star Rating
loading...

86 Vizualizari, 1 astazi

Care sunt riscurile legate de utilizarea Dropbox sau de alte aplicatii de stocare in Cloud?

| Calculatoare - Internet | March 24, 2018

Atunci cand alegi sa folosesti programe gratuite sau fara licenta, mai ales la locul de munca, devii o adevarata amenintare pentru firma ta… Continue reading “Care sunt riscurile legate de utilizarea Dropbox sau de alte aplicatii de stocare in Cloud?” »

GD Star Rating
loading...

59 Vizualizari, 1 astazi

Ce beneficii primesti la cumpararea unui laptop second hand

| Calculatoare - Internet | March 22, 2018

beneficii laptop refurbished

Chiar daca componenta IT, in general, este supusa asaltului tehnologiei care vine continuu cu noutati in domeniu, sistemele de calcul din categoria laptop pot ramane inca o perioada semnificativa de timp folositoare si perfect functionale. Continue reading “Ce beneficii primesti la cumpararea unui laptop second hand” »

GD Star Rating
loading...

72 Vizualizari, 1 astazi

Top retele sociale de urmarit in 2018

| Calculatoare - Internet | February 8, 2018

Retelele sociale ocupa un loc din ce in ce mai important in vietile noastre. Si in era unei digitalizari masive, sa fii prezent sa sa folosesti retelele sociale, este un lucru imperativ « pentru a exista ». Continue reading “Top retele sociale de urmarit in 2018” »

GD Star Rating
loading...

102 Vizualizari, 1 astazi

Cum imi protejez computerul in 2018?

| Calculatoare - Internet | January 16, 2018

Ce antivirus vei folosi in 2018? Sunt unele mai puternice care se fac remarcate in lista sau toate sunt la fel? Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le cauti atunci cand ai nevoie de un plus de protectie? Continue reading “Cum imi protejez computerul in 2018?” »

GD Star Rating
loading...

116 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 71234567