Cand facem reballing?

| Calculatoare - Internet | December 6, 2017

despre reballing

Utilizatorii care au avut probleme in trecut cu un laptop ce avea cipul video defect, au auzit probabil de reballing. Acest proces presupune relipirea Continue reading “Cand facem reballing?” »

GD Star Rating
loading...

45 Vizualizari, 1 astazi

Ce riscam daca nu curatam intern laptopul?

| Calculatoare - Internet | December 6, 2017

curatare laptop

Laptopurile sunt foarte compacte, in comparatie cu clasicele calculatoare care beneficiaza de o carcasa incapatoare. Motivul pentru care laptopurile sunt atat de compacte, Continue reading “Ce riscam daca nu curatam intern laptopul?” »

GD Star Rating
loading...

48 Vizualizari, 1 astazi

Cum iti alegi un laptop? Un mic ghid care sa te ajute

| Calculatoare - Internet | November 16, 2017

Vrei sa iti cumperi acum de sarbatori un laptop nou dar nu stii ce sa alegi din multimea de modele disponibile pe piata?

Inainte de toate, ar trebui sa iti determini nevoile. La ce vei folosi laptopul? Te vei juca, vei munci mai mult la el sau vei naviga mai mult pe Internet? Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa determini mai usor de ce model de laptop ai nevoie. Continue reading “Cum iti alegi un laptop? Un mic ghid care sa te ajute” »

GD Star Rating
loading...

58 Vizualizari, 1 astazi

Cum actionam atunci cand varsam cafea sau alta lichide in laptop?

| Calculatoare - Internet | October 27, 2017

lichide in laptop

Lichidele si electronicele nu ar trebui sa se intalneasca niciodata dar uneori, accidentele nu pot fi evitate. Daca ati varsat cafea, bere, apa, sau orice alt lichid pe laptop este bine sa stiti ce trebuie facut pentru a minimaliza daunele asupra laptopului.
Continue reading “Cum actionam atunci cand varsam cafea sau alta lichide in laptop?” »

GD Star Rating
loading...

53 Vizualizari, 1 astazi

Totul despre cloud computing

| Calculatoare - Internet | September 15, 2017

cloud-computing

Ce este cloud computing

Termenul de cloud computing sau “computerizare în nori” desemnează o modalitate prin care persoanele fizice și companiile au acces la resursele digitale din întreg internetul Continue reading “Totul despre cloud computing” »

GD Star Rating
loading...

147 Vizualizari, 1 astazi

Cum alegem incarcatorul potrivit pentru laptopul nostru?

| Calculatoare - Internet | September 4, 2017

cum alegem incarcatorul potrivit

Incarcatoarele de laptop nu se defecteaza atat de des precum bateria sau alte componente iar atunci cand se intampla totusi sa se defecteze, reparatiile pot fi foarte simple si ieftine. Totusi, exista situatii cand incarcatorul nu mai poate fi reparat, din diferite motive, fiind necesara achizitia unui incarcator de laptop nou. Continue reading “Cum alegem incarcatorul potrivit pentru laptopul nostru?” »

GD Star Rating
loading...

162 Vizualizari, 1 astazi

Alta metoda cunoscuta de a uploada fisiere in contul de hosting cu ajutorul cPanel

| Calculatoare - Internet | March 30, 2017

Detinem un site si avem nevoie sa ni-l imbunatatim, sa il modificam sau acum sa il creem pentru viitorii clienti. Stim ca, intai, avem nevoie de un provider de gazduire web la care sa ne deschidem un cont de hosting si acelasi, ca registrar, daca ofera posibilitatea, pentru a inregistra domeniul web cu scopul de a putea fi prezenti in mediul online in conditii propice. Cei care au un cont shared hosting si nu pot detine un cont ftp client sau nu vor, pot opta File Manager, pentru transfer de fisiere.

Tot din meniul cPanel se poate activa si utiliza acest File Manager, singura retinere ar fi din cauza numarului mic de fisiere si a cantitatii de date restranse care poate fi transmisa. In interfata cpanel a contului de hosting, in loc de ftp, se acceseaza fereastra http. Optiunea File Manager permite crearea, stergerea, incarcarea de fisiere, de foldere si multe altele.

Incarcarea fisierelor prin File Manager, trebuie ccesat folderul dorit pentru incarcare printr-un click in lista ramificata din partea stanga. Se face click pe butonul Upload din meniu si se alege fisierul sau folderul dorit. In fereastra urmatoare se face click pe browse si se alege fisierul care se doreste a fi uploadat de pe pc. Dupa alegere se face dublu click pe acel fisier pentru a incepe incarcarea propriu-zisa. Se pot incarca mai multe fisiere, in functie de cat suporta serverul si programul, prin click pe link-ul Add another upload box.

Crearea unui nou fisier necesita un click pe butonul New file aflat in meniul din partea de sus a cPanel, se da un nume acestuia, se adauga extensia dorita: txt, jpg, jpeg, http etc. Urmatorul pas este alegerea locului in care se doreste a fi creat si plasat si se da click pe Create New File, iar fisierul este creat si gata de a fi editat.

Crearea unui folder (director). Pentru a crea un folder este nevoie de intrare in contul de hosting la platforma cPanel de unde trebuie accesata, din meniu, optiunea File Manager. In partea stanga va fi structura contului de hosting cu fisiere si foldere, toate pe care le detine contul respectiv, fie ca e vorba de unul sau mai multe site-uri. Partea cea mai importanta a acestei sectiuni este folderul public_html unde un site se incarca pentru a fi vazut online, pe internet. Acolo este locul sau, de unde este afisat si a carui adresa este scrisa din mai multe parti ale globului. Pentru un folder nou trebuie sa se faca click pe zona New folder, se scrie un nume al sau si apoi se alege locatia unde se doreste a fi creat si pus. Finalizarea procesului este apasarea butonului Create new folder si acesta va fi prezent in locatia specificata.

Pe langa ceea ce am amintit mai sus se gasesc si alte optiuni de realizat: arhivare, dezarhivare, salvare fisiere temporar, instrumente de modificat si creat fisiere si foldere cu elemente de securizare si diverse metode de protectie a acestora si a contului.

GD Star Rating
loading...

229 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 6123456

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro