HoloLens 2, lansat in mod oficial

| Calculatoare - Internet | March 19, 2019

Microsoft a dezvaluit noul HoloLens 2 in Barcelona in cadrul MWC 2019. Este mai usor si mai comod decat predecesorul sau si nu in ultimul rand, stie mult mai multe. Continue reading “HoloLens 2, lansat in mod oficial” »

GD Star Rating
loading...

6 Vizualizari, 1 astazi

Ce este Bitcoin-ul?

| Calculatoare - Internet | February 7, 2019

Este o moneda virtuala care a aparut in anul 2009. In mod normal, banii vin de la stat, iar bitcoinul dintr-un program, creat de catre Satoshi Nakamoto. In anii 90 au inventat un program asemanator, totusi a aparut doar in 2009, pentru ca o persoana sa isi poate trimite valori catre o alta persoana. Bitcoinul poate beneficia de faptul ca este controlat de un program. Continue reading “Ce este Bitcoin-ul?” »

GD Star Rating
loading...

75 Vizualizari, 1 astazi

Internet cuantic – descopera de ce internetul viitorului va fi mai sigur

| Calculatoare - Internet | November 5, 2018

Daca securitatea in ceea ce priveste Internetul ar trece prin criptografia cuantica? Considerat drept unul din cele mai puternice modalitati de a securiza sistemele de comunicare, internetul cuantic a inceput sa fie folosit de aproximativ 2 ani de catre oamenii de stiinta din cadrul Los Alamos National Labs din SUA. Continue reading “Internet cuantic – descopera de ce internetul viitorului va fi mai sigur” »

GD Star Rating
loading...

107 Vizualizari, 1 astazi

Skype prezinta o noua functie, cea de inregistrare de apeluri

| Calculatoare - Internet | September 4, 2018

O noua functie, cea de inregistrare de apeluri, a fost recent prezentata de Skype. Aceasta este disponibila pe majoritatea platformelor si va ajunge la windows in cateva saptamani. Continue reading “Skype prezinta o noua functie, cea de inregistrare de apeluri” »

GD Star Rating
loading...

120 Vizualizari, 1 astazi

Cum poti folosi in mod eficient un #hashtag?

| Calculatoare - Internet | August 26, 2018

Ce este un hashtag? La originile sale, micul semn # nu insemna mare lucru. Pentru unii era doar o tastatura ciudata pe care trebuia sa apesi cand trebuia sa contactezi pe cineva. Dar odata cu retelele sociale din ce in ce mai populare, hashtagul a devenit un simbol extrem de popular. Continue reading “Cum poti folosi in mod eficient un #hashtag?” »

GD Star Rating
loading...

125 Vizualizari, 1 astazi

Un program care sa detecteze imaginile retusate

| Calculatoare - Internet | June 28, 2018

Adobe, creatorul celebrului program, Photoshop, vrea sa se bazeze de acum inainte de pe inteligenta artificiala pentru a descoperi manipularile unei imagini.

Photoshop… chiar si cei care nu au utilizat niciodata acest program au auzit de el, de programul care te ajuta sa iti retusezi pozele. Iar in aproape 30 de ani, a devenit o adevarat referinta profesionala, dar si sinonim cu retusare de poze. Pentru marele public o poza « manipulata » sau transformata este o poza « photosophata ». O imagine de care creatorul sau ar vrea cu siguranta sa scape. Continue reading “Un program care sa detecteze imaginile retusate” »

GD Star Rating
loading...

158 Vizualizari, 1 astazi

Hashtagurile pe Internet- Cum le poti alege si utiliza

| Calculatoare - Internet | April 22, 2018

Hashtagurile de pe Instragram reprezinta principalul instrument atunci cand vine vorba despre vizibilitatea pe Instagram. Dar stii cum sa le alegi aasa cum trebuie si sa le optimizezi? Continue reading “Hashtagurile pe Internet- Cum le poti alege si utiliza” »

GD Star Rating
loading...

467 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 812345678

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro