Cele mai importante avantaje ale plaselor de tantari de tip rulou

| Casa si gradina | April 7, 2019

furnizor plase tantari

Plasele de insecte sunt cel mai bun mod prin care tantarii si alte insecte pot fi tinuti in afara casei pe timpul verii in special, atunci cand au tendinta de a se inmulti. Tot ce trebuie sa faca proprietarul este sa gaseasca cel mai bun  furnizor componente plasatantari  si sa dea comanda de plasele de tantari dorite. Continue reading “Cele mai importante avantaje ale plaselor de tantari de tip rulou” »

GD Star Rating
loading...

45 Vizualizari, 1 astazi

Despre noile becuri led de la Led Concept

| Casa si gradina | March 28, 2019

becuri led

Noile becuri led sunt rezultatul unei evolutii constante ale omenirii atat in ceea ce priveste mintea umana cat si progresul tehnologic produs de acestia. Aceasta noua forma de iluminat se bazeaza pe o tehnologie revolutionara ce isi are radacinile in micile beculete indicatoare incorporate in fel de fel de aparate electrocasnice, electronice etc. Continue reading “Despre noile becuri led de la Led Concept” »

GD Star Rating
loading...

35 Vizualizari, 1 astazi

8 plante de casa care filtreaza aerul si care nu sunt nocive pentru pisici

| Casa si gradina | March 26, 2019

Este cat se poate de relaxant sa ne uitam la parada plantelor verzi si florilor colorate din gradina. Dar de ce sa nu le avem si in casa noastra? Plantele de casa pot fi foarte frumoase, relaxante si in acelasi timp ne filtreaza aerul. Din pacate, pentru cei care au pisici in casa, este mai dificila gasirea plantelor ideale. Am gasit cateva plante frumoase care nu sunt periculoase pentru prietenele noastre cu blanita. Continue reading “8 plante de casa care filtreaza aerul si care nu sunt nocive pentru pisici” »

GD Star Rating
loading...

84 Vizualizari, 1 astazi

Cum si pentru ce alegem tabla zincata?

| Casa si gradina | March 20, 2019

tabla zincata

Ce este tabla zincata?

Tabla zincata este un material metalurgic fabricat in foi subtiri cu dimensiuni ale suprafetei mai intinse si utilizata in proiecte din industriile constructiilor intr-o gama larga de proiecte. Continue reading “Cum si pentru ce alegem tabla zincata?” »

GD Star Rating
loading...

44 Vizualizari, 1 astazi

De ce este important sa te informezi inainte de a achizitiona o cada freestanding

| Casa si gradina | February 21, 2019

De-ce-este-important-sa-te-informezi-inainte-de-a-achizitiona-o-cada-freestanding

Pentru multi dintre noi, o baie lunga este una dintre placerile vietii. Gasirea cazii potrivite poate face o diferenta mai mare decat iti poti imagina, si exista o varietate semnificativa de optiuni din care poti alegere. Continue reading “De ce este important sa te informezi inainte de a achizitiona o cada freestanding” »

GD Star Rating
loading...

85 Vizualizari, 1 astazi

Cati dintre dumneavoastra preferati lenjerii de pat din Romania?

| Casa si gradina | February 19, 2019

lenjerii de pat Romania

Cele mai calitative lenjerii de pat din Romania

Clientii fideli stiu deja unde sa caute. In Romania exista un singur loc unde pot gasi produse din materiale textile si calitative si la un pret avantajos. Pucioasa este raspunsul la toate intrebarile. Continue reading “Cati dintre dumneavoastra preferati lenjerii de pat din Romania?” »

GD Star Rating
loading...

85 Vizualizari, 2 astazi

Casa si gradina – Trenduri 2019

| Casa si gradina | February 16, 2019

Tuturor ne place sa fim la moda si sa avem o casa la moda. Trendurile anului 2019 ne aduce natura in casa si ne da peste cap gradina. Continue reading “Casa si gradina – Trenduri 2019” »

GD Star Rating
loading...

94 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 141234567891011121314

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro