Comunicat de presa – Eurovision Romania

| Comunicate de presa | January 22, 2018

Ieri, 21 ianuarie, la finalul unui show inedit organizat la Focsani, juriul Eurovision Romania a anuntat in direct primii concurenti calificati in Marea Finala. Alexia & Matei, Echoes si Eduard Santha merg mai departe in concurs si concureaza in finala pentru un bilet spre scena din Lisabona. Continue reading “Comunicat de presa – Eurovision Romania” »

GD Star Rating
loading...

92 Vizualizari, 1 astazi

I-drpciv vine in ajutorul soferilor cu o functie noua de calcul al distantelor rutiere

| Comunicate de presa | November 30, 2017

Atunci cand vine vorba despre siguranta rutiera, I-drpciv este unul din cele mai utile web-site-uri. Este un site cunoscut pentru chestionarele auto DRPCIV cu ajutorul carora cei care isi doresc sa devina soferi odata cu implinirea varstei majoratului pot afla informatii utile din lumea soferilor, din legislatie  si sa observe cat de eficient si simplu este explicat codul rutier. Continue reading “I-drpciv vine in ajutorul soferilor cu o functie noua de calcul al distantelor rutiere” »

GD Star Rating
loading...

99 Vizualizari, 1 astazi

Catalogul online cu oferte si promotii

| Comunicate de presa | November 25, 2016

Catalog online al hypermarketului – Publicitate pentru magazin si avantaj pentru client

De cate ori mergem la cumparaturi si ne “pierdem” printre rafturile hypermarketului in cautarea produselor de care avem nevoie? Cred ca in aceasta situatie am fost fiecare dintre noi cel putin o data. Continue reading “Catalogul online cu oferte si promotii” »

GD Star Rating
loading...

361 Vizualizari, 1 astazi

Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista

| Comunicate de presa | March 16, 2013

Scoala Meru Organic Beauty cu sediul in Bucuresti, strada Naum Ramniceanu numarul 35, a lansat primul curs cu modul special de cosmetica naturista. MeruBeauty isi propune si pentru aceasta luna formarea unor grupe alcatuite dintr-un numar restrans de cursanti cu scopul pastrarii unui nivel ridicat de performanta. In general numarul restrans din cadrul grupelor ofera posibilitatea unei mai bune aplicari a cunostintelor in cadrul sesiunilor de practica. Inscrierile la primul curs cu modul de cosmetica naturista se pot face la sediul scolii sau online ori la numarul de telefon disponibil pe site.

Continue reading “Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista” »

GD Star Rating
loading...

1,351 Vizualizari, 1 astazi

Rubrici pentru femei in ziare

| Comunicate de presa | September 28, 2012

Mass-media

Societatea secolului XXI consta intr-un urias salt de la omul retras, canalizat asupra unor activitati rudimentare ce ii pot asigura existenta pe Pamant de pe o zi pe alta, cu interesul de a se dezvolta, de a ajuta, de a detine in patrimoniu tot mai multe obiecte valoroase, fie de dragul de a se mandri, sau doar pentru a asigura o existenta viitoare linistita, o stabilitate economica nedeterminata. De aceea, pentru a-si indeplini scopurile pe care le-am mentionat anterior, omul se documenteaza prin diferite canale de informare : ziare, televiziune, si mai nou internetul.

Continue reading “Rubrici pentru femei in ziare” »

GD Star Rating
loading...

1,565 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro