Alienware Area-51 M recenzie: un laptop de gaming pus intr-un laptop

| De toate pentru toti, Electro | April 25, 2019

Area-51M este o bestie unica. La prima intalnire, arata ca ceea ce astepti de la un laptop pentru gaming. Este un aparat intimidant, impozant, ce nu apartine anului modern de notebook-uri subtiri. Dar ce il face special se afla sub carcasa. In loc de componente mobile putin mai lente si eficiente energic, este dotat cu un mecanism puternic care poate fi gasit in special la calculatore, cum ar fi Intel Octa-core i9-9900 K CPU, full speed RTX GPU-uri de NVIDIA si pana la 64GB RAM. Continue reading “Alienware Area-51 M recenzie: un laptop de gaming pus intr-un laptop” »

GD Star Rating
loading...

32 Vizualizari, 1 astazi

Cea mai buna casca Bluetooth

| Electro | August 12, 2017

Cea mai buna casca BluetoothCine s-ar fi gandit ca si pentru o simpla casca Bluetooth trebuie sa faci munca de documentare? In ultimii ani, vanzarile de castilor handsfree au explodat, acestea din urma reprezentand Continue reading “Cea mai buna casca Bluetooth” »

GD Star Rating
loading...

1,082 Vizualizari, 1 astazi

Samsung Galaxy Express 2, un smartphone business accesibil

| Electro | December 12, 2013

Samsung si-a facut un obicei in a construi smartphone-uri pentru toate buzunarele, aceasta strategie oferindu-i si titulatura de cel mai puternic producator de echipamentele mobile din lume. Continue reading “Samsung Galaxy Express 2, un smartphone business accesibil” »

GD Star Rating
loading...

1,872 Vizualizari, 1 astazi

Seria Galaxy Ace a primit un upgrade consistent

| Electro | December 12, 2013

Nu, nu este vorba despre distantarea seriei de celelalte smartphone-uri mid-range, Galaxy Ace ramanand pe acelasi palier valoric. Samsung a dorit sa ofere fanilor acestei serii un smartphone ceva mai deosebit Continue reading “Seria Galaxy Ace a primit un upgrade consistent” »

GD Star Rating
loading...

1,226 Vizualizari, 1 astazi

La ce ajuta un port USB pe televizor?

| Electro | September 16, 2013

Porturile USB – Universal Serial Bus – au o importanta deosebita in configuratia unui televizor modern, putand indeplini o multime de roluri. In general, nu sunt folosite pe toate planurile pe care au aplicabilitate. In continuare, vom enumera modurile in care va poate fi de folos portul, sau porturile, USB a televizorului dumneavoastra. Continue reading “La ce ajuta un port USB pe televizor?” »

GD Star Rating
loading...

1,469 Vizualizari, 1 astazi

Player multimedia integrat in TV

| Electro | September 16, 2013

Au trecut cativa ani de cand primul player multimedia a fost integrat in configuratia unui televizor. Treptat, aceasta tehnologie a inceput sa prinda tot mai mult teren, majoritatea producatorilor de renume alegand ca televizoarele pe care le scot pe piata sa dispuna de un player multimedia inclus in hardware-ul TV-ului. Continue reading “Player multimedia integrat in TV” »

GD Star Rating
loading...

6,706 Vizualizari, 6 astazi

Zvonuri legate de lansarea lui iPhone 5s

| Electro | May 20, 2013

Compania cu sediul in Cupertino se pregateste intensiv pentru o noua lansare de produse mai ales ca anul acesta nu au venit decat zvonuri din partea companiei regretatului Steve Jobs si nici o noua lansare. Primul produs pe care il asteapta majoritatea fanilor si nu numai acestia, este urmasul lui iPhone 5, un smartphone capabil sa se ia la lupta cu recent lansatul Samsung Galaxy S4 si cu smartphone-ul cu design superb al taiwanezilor de la HTC si anume, HTC One.

Continue reading “Zvonuri legate de lansarea lui iPhone 5s” »

GD Star Rating
loading...

1,287 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 3123

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro