Noile vile Avangarde Forest 3

| Imobiliare si constructii | June 10, 2015

Avangarde 3, case de vanzare noi intr-un cadru natural mirific aproape de padure.

Oricat de fascinant ar fi un oras, trebuie sa recunoastem ca a detine un apartament sau chiar o casa in Bucuresti nu se compara cu o locuinta situata la periferie, intr-o zona in care aerul este curat, verdeata abunda, comunitatile sunt mai legate intre ele iar mediul este unul propice pentru dezvoltarea unei familii si pentru cresterea copiilor. Continue reading “Noile vile Avangarde Forest 3” »

GD Star Rating
loading...

1,258 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai neobisnuite, ciudate hoteluri din lume

| Imobiliare si constructii | December 11, 2013

In prezent, in lume sunt enorm de mute hoteluri neconventionale , ciudate, ingenioase, unele sunt neobisnuit de frumoase altele extrem de hidoase . Continue reading “Cele mai neobisnuite, ciudate hoteluri din lume” »

GD Star Rating
loading...

1,353 Vizualizari, 1 astazi

Piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi

| Imobiliare si constructii | September 21, 2013

Odata cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios la vale iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2008 multi romanii isi permiteau (comparativ cu zilele noastre) sa isi cumpere o locuinta acum doar guvernul prin programul anual prima casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si achiziona o locuinta. Continue reading “Piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi” »

GD Star Rating
loading...

1,342 Vizualizari, 3 astazi

Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii

| Imobiliare si constructii | April 27, 2013

Ridicarea unei case este visul a peste 95% din populatie. Cu mici exceptii, oricat de bine ar arata un apartament si oricat de multe facilitati ar oferi acesta, o casa cu curte, facuta pe gustul proprietarilor, ofera atat intimitate, dar mai ales satisfactia ca acea casa este construita intocmai dupa stilul si necesitatile celor care vor locui in ea.

Continue reading “Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii” »

GD Star Rating
loading...

1,491 Vizualizari, 1 astazi

Sfaturi pentru asamblarea si modificarea pavajelor de beton

| Imobiliare si constructii | April 21, 2013

Asezarea extremitatilor – asezarea extremitatilor este absolut utila, putand utiliza ca materiale PVC, aluminiu, beton sau lemn tratat sub presiune. Marginile prefabricate din beton sunt recomandate, fiind ca sunt facil de montat si foarte solide.

Continue reading “Sfaturi pentru asamblarea si modificarea pavajelor de beton” »

GD Star Rating
loading...

1,636 Vizualizari, 1 astazi

Cum sa montam pavajele de beton?

| Imobiliare si constructii | April 21, 2013

Pavajele din beton asigura o suprafata simplu de montat, trainica care poate rezista pana la 20 de ani. Cea mai anevoioasa portiune a activitatii este de a fauri o baza puternica la nivel. Este folositor sa intrebuintati cativa pasi in asezarea pavajelor de beton:

GD Star Rating
loading...

1,601 Vizualizari, 1 astazi

Doua dintre cele mai frumoase proiecte de casa

| Imobiliare si constructii | April 8, 2013

Este normal ca atunci cand te-ai hotarat sa te asezi la casa ta sa cauti cat mai multe informatii despre terenuri, case si proiecte de case. Scopul tau principal este sa gasesti cea mai potrivita locatie pentru construirea unei case care sa devina locuinta familiei tale si locul pe care il vei putea numi”acasa”. Dupa ce gasesti terenul potrivit cu privelistea perfecta pe care ti-o doresti poti incepe culegerea d einformatii privind proiectul viitoarei case. Continue reading “Doua dintre cele mai frumoase proiecte de casa” »

GD Star Rating
loading...

2,591 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 212

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro