Tendinte primavara 2019

| Moda si Lifestyle | February 28, 2019

Moda se schimba mereu, apar trenduri din ce in ce mai interesante. Anul acesta nu face exceptie, ten sarutat de soare, breton scurt, haine tie-dye si multe altele vor fi la moda. Continue reading “Tendinte primavara 2019” »

GD Star Rating
loading...

83 Vizualizari, 3 astazi

Sfaturi in caz de urgente in ziua nuntii

| Moda si Lifestyle | February 26, 2019

edf

Chiar daca evenimentul dumneavoastra este controlat pana in cele mai mici detalii, sau daca ati apelat la un organizator de evenimente tocmai pentru a scapa de mult stres, este bine sa luati in calcul anumite intamplari ce pot sa va transforme ziua perfecta intr-una mai putin perfecta. Continue reading “Sfaturi in caz de urgente in ziua nuntii” »

GD Star Rating
loading...

55 Vizualizari, 1 astazi

Top piese vestimentare must have ale momentului

| Moda si Lifestyle | January 20, 2019

In fiecare an, noi modele de masini sunt fabricate de catre concesionarii de vehicule. Cu noile functionalitati ale modelelor de masini din ce in ce mai performante, cu siguranta ca unii se intreaba daca vechile masini mai sunt adaptate nevoilor si exigentelor din ce in ce mai ridicate. Continue reading “Top piese vestimentare must have ale momentului” »

GD Star Rating
loading...

61 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai sic feluri in care poti purta blugii de Revelion

| Moda si Lifestyle | December 19, 2018

Blugii nu sunt eleganti pentru sarbatorile de sfarsit de an? Ei bine, nu e chiar asa. Aceste piese vestimentare must have din domeniul modei se pot purta foarte bine si de Revelion si se pot obtine alaturi de ele cele mai festive si mai glamour tinute. Continue reading “Cele mai sic feluri in care poti purta blugii de Revelion” »

GD Star Rating
loading...

65 Vizualizari, 2 astazi

Cum sa intalnesti femei singure Bucuresti – ce greseli sa eviti

| Moda si Lifestyle | December 7, 2018

femei bucuresti

Dating-ul online este una dintre cele mai bune modalitati pentru barbati de a intalni femei singure. Cu toate acestea, pentru a avea succes pe un site de intalniri online, trebuie sa evitati unele greseli atunci cand cunoasteti pe cineva pentru prima data online. Continue reading “Cum sa intalnesti femei singure Bucuresti – ce greseli sa eviti” »

GD Star Rating
loading...

61 Vizualizari, 1 astazi

Cum se poarta portocaliul, nuanta toamnei 2018?

| Moda si Lifestyle | October 21, 2018

Se pare ca nuanta de portocaliu este deja cea mai frumoasa nuanta a toamnei 2018. De la bluze, la paltoane, trecand si prin cizme sau genti, portocaliul este cel care da tonul atunci vrei sa te bucuri de cel mai inflacarat sezon. Continue reading “Cum se poarta portocaliul, nuanta toamnei 2018?” »

GD Star Rating
loading...

127 Vizualizari, 1 astazi

Anunturi matrimoniale – ce avantaje au si cum poti gasi iubirea online

| Moda si Lifestyle | October 13, 2018

Anunturi matrimoniale - ce avantaje au si cum poti gasi iubirea online

Milioane de oameni folosesc internetul in ziua de astazi pentru a-si gasi jumatatea. Site-urile de anunturi matrimoniale se bucura de un succes puternic printre sute de barbati si femei singure, punandu-le la dispozitie teste de personalitate si de compatibilitate, pentru a-si putea gasi mai usor jumatatea.

Continue reading “Anunturi matrimoniale – ce avantaje au si cum poti gasi iubirea online” »

GD Star Rating
loading...

130 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 1012345678910

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro