Trucuri pentru a combate oboseala cronica

| Sanatate si medicina | January 7, 2019

Pierderea tonusului, tulburari de somn, slabiciune musculara, pierderea energiei, dureri de cap, dificultati de concentrare…pe langa senzatia de oboseala intensa si permenenta, lista simptomelor oboselii cronice este lunga. Iata cum iti poti regasi vitalitatea rapid. Continue reading “Trucuri pentru a combate oboseala cronica” »

GD Star Rating
loading...

12 Vizualizari, 1 astazi

Avantajele coriandrului

| Sanatate si medicina | October 31, 2018

Ai auzit pana acum vorbindu-se despre numeroasele avantaje sau beneficii ale coriandrului? Cunoscut si sub numele de patrunjel chinezesc, coriandrul este o planta cu numeroase beneficii datorita numerosilor sai nutrienti. Printre cei mai remarcabili, se numara- zincul, calciul, fierul, fosforul, potasiul sau magneziul, dar si vitaminele A, B, C si K. Continue reading “Avantajele coriandrului” »

GD Star Rating
loading...

92 Vizualizari, 1 astazi

Un sistem imunitar de exceptie este sustinut de suplimente

| Sanatate si medicina | June 11, 2018

imunitate

Sistemul imunitar este cel ce sustine organismul in lupta impotriva bolilor sau a infectiilor si ajuta la insanatosirea rapida a organismului in cazul in care acesta este supus unor factori de risc. Un sistem imunitar ce nu functioneaza la parametri normali ne poate cauza foarte multe probleme, de aceea este necesar sa ne asiguram ca acesta va functiona in permanenta in parametrii obisnuiti. Continue reading “Un sistem imunitar de exceptie este sustinut de suplimente” »

GD Star Rating
loading...

150 Vizualizari, 1 astazi

Erori de evitat atunci cand iti doresti sa devii vegetarian

| Sanatate si medicina | May 16, 2018

Sa abandonezi friptura ta peferata de vita sau de porc in detrimentul unei prajituri de soia nu este un lucru foarte usor. Iar cei care aleg sa fie vegetariani fac o multime de greseli destul de des. Care sunt deci erorile de evitat atunci cand iti doresti sa devii vegetarian? Continue reading “Erori de evitat atunci cand iti doresti sa devii vegetarian” »

GD Star Rating
loading...

139 Vizualizari, 1 astazi

Descopera care sunt primele 8 semne ale diabetului

| Sanatate si medicina | March 10, 2018

Diabetul este o boala din ce in ce mai des intalnita in ultima vreme, care desemneaza problemele legate de felul in care organismul foloseste glucoza in sange. Si nu prea conteaza cum se manifesta. Aparitia diabetului inseamna ca exista zahar in exces in organism. Continue reading “Descopera care sunt primele 8 semne ale diabetului” »

GD Star Rating
loading...

143 Vizualizari, 1 astazi

6 greseli care nu te lasa sa iti maresti masa musculara

| Sanatate si medicina | December 31, 2017

Cresterea masei musculare poate sa fie un proces indelungat si epuizant, indiferent de cate efoturi ai depune. Dar daca nu ai grija la alimentatie toate eforturile ar putea sa fie in zadar. In plus, poate comiti unele greseli fara sa iti dai seama de asta. Continue reading “6 greseli care nu te lasa sa iti maresti masa musculara” »

GD Star Rating
loading...

211 Vizualizari, 3 astazi

5 alimente bogate in calorii, dar bune pentru sanatate

| Sanatate si medicina | December 22, 2017

Cel mai adesea, foarte multa lume crede ca anumite alimente sunt veritabile bombe calorice. Si totusi, sunt pline de beneficii si ne protejeaza organismul de boli. Care sunt deci cele cinci alimente bogate in calorii bune pentru sanatatea ta? Continue reading “5 alimente bogate in calorii, dar bune pentru sanatate” »

GD Star Rating
loading...

218 Vizualizari, 2 astazi

Page 1 of 812345678

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro