Activitati de weekend in Bucuresti: Dansul

| Sport | September 27, 2018

poza-4

Desi Bucurestiul este un oras care ofera extrem de multe optiuni de distractie, putini sunt cei care nu intra intr-o rutina zilnica, multumindu-se doar cu o iesire in oras, o data sau de doua ori pe luna. Pentru o viata fericita insa, este bine sa se practice tot felul de activitati, care mai de care mai interesante si mai antrenante. Continue reading “Activitati de weekend in Bucuresti: Dansul” »

GD Star Rating
loading...

118 Vizualizari, 2 astazi

Steroizi si bodybuilding: Ce se recomanda sportivilor

| Sport | January 5, 2017

steroiziTot mai multe scandaluri apar in randul sportivilor de succes si a atletilor renumiti in ceea ce priveste utilizarea de steroizi de-a lungul carierei lor (stereodoping). Cu toate ca se expun la un risc imens atunci cand isi administreaza steroizi in timpul campionatelor sau marilor evenimente, tinerii sportivi inca folosesc steroizi pentru a-si imbunatati Continue reading “Steroizi si bodybuilding: Ce se recomanda sportivilor” »

GD Star Rating
loading...

476 Vizualizari, 1 astazi

Magazin steroizi – oxandrolon – unul din cei mai cunoscuti

| Sport | January 5, 2017

steroizi-2Oxandrolon reprezinta unul din cei mai cunoscuti steroizi anabolizanti orali din toate timpurile, iar acest lucru se datoreaza in parte naturii sale si mai ales faptului ca este bine tolerat. Este unul din putinii steroizi anabolici care poate fi utilizat in siguranta de catre femei si barbati, avand efecte secundare mici. Continue reading “Magazin steroizi – oxandrolon – unul din cei mai cunoscuti” »

GD Star Rating
loading...

528 Vizualizari, 1 astazi

Cum sa alegi echipamentul perfect pentru alergat

| Sport | September 11, 2013

Alergatul se numara printre cele mai populare activitati sportive. Este modalitatea ideala de a face miscare si a pierde kilogramele in plus si contribuie in acelasi timp la mentinerea starii generale de sanatate. In plus, pentru a alerga nu este nevoie de abonamente la sala, apartenenta la un club sau accesorii costisitoare. Continue reading “Cum sa alegi echipamentul perfect pentru alergat” »

GD Star Rating
loading...

1,326 Vizualizari, 1 astazi

Meciurile live din Liga I

| Sport | August 23, 2013

Chiar daca noul campionat a inceput intr-un mod nu prea placut, se pare ca in sfarsit avem parte de dreptate. Rapid-ul se pare ca a sfarsit in Liga a doua asa cum era corect sa se intample, dar totusi ce ne facem cu noul fenomen din Liga 1, Concordia Chiajna ?

Continue reading “Meciurile live din Liga I” »

GD Star Rating
loading...

1,276 Vizualizari, 1 astazi

Cum sa obtii muschi puternici

| Sport | May 3, 2013

Astăzi, cei mai multe dintre noi doresc să aibă un corp sănătos . Această dorință a motivat experți în domeniul sănătății pentru a descoperi mai multe scheme de body-building și tehnici care pot ajuta o persoană să crească numarul de sfaturi eficiente și de bază de culturism.

Continue reading “Cum sa obtii muschi puternici” »

GD Star Rating
loading...

1,987 Vizualizari, 2 astazi

Istoria Premier League Anglia

| Sport | February 21, 2013

Anglia este recunoscuta drept una dintre tarile care a produs nu doar cele mai valoroase echipe de club din lume, dar si printre cei mai cunoscuti si celebrii jucatori ai tuturor timpurilor. Nume precum Kevin Keegan, Gary Lineker si David Beckham sunt bine cunoscute de orice iubitor al sportului rege.

Continue reading “Istoria Premier League Anglia” »

GD Star Rating
loading...

1,456 Vizualizari, 1 astazi

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro