Cele mai necesare accesorii pentru telefon

| Stiinta si tehnologie | July 24, 2017

25_grandeTelefoanele mobile sunt o achizitie destul de intalnita in ziua de azi. Drept pentru care exista milioane de utilizatori de smartphone in toata lumea asta. Asta nu a dus doar la Continue reading “Cele mai necesare accesorii pentru telefon” »

GD Star Rating
loading...

106 Vizualizari, 2 astazi

In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Nici nu a aparut bine varianta M8 ca cei de la HTC vor lansa vor lansa noua versiune HTC One M9. Desi nu au trecut nici 3luni de cand a fost lansat HTC M8, cei de la HTC au deja in plan lansarea lui HTC One M9, aceasta este o strategie de marketing, profintand de succesul pe care il are M8 prin lansarea lui M9, ceea ce ar putea spori considerabil incasarile, desi nu este nevoie deoarece este un gadget care se bucura de pozitia de lider peste tot, mai ales in Taiwan. Continue reading “In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9” »

GD Star Rating
loading...

781 Vizualizari, 1 astazi

Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Platforma Playstation 3 are inca un super-joc disponibil: LittleBigPlanet 3

Dupa ce jocul LittleBigPlanet 2 a fost lansat pe Playstation 3, in 2011 si s-a bucurat de un real succes, producatorii s-au gandit sa lanseze si LittleBigPlanet 3, fiind un joc destul de popular in randul adolescentilor si nu numai, acesta va fi disponibil si pe consola de Jocuri Playstation 3, pana acum singurii care detineau acest joc era consola de jocuri Sony. Continue reading “Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab” »

GD Star Rating
loading...

759 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai comune 5 vise

| Stiinta si tehnologie | February 12, 2014

1. Animalele reprezinta de multe ori o parte a psihicului dvs. care se simte legat de natura si de supravietuire. Urmarit de un pradator, sugereaza ca te ascunzi de emotii reprimate, cum ar fi frica sau agresiunea. Continue reading “Cele mai comune 5 vise” »

GD Star Rating
loading...

954 Vizualizari, 1 astazi

Visele – Viata noastra nocturna

| Stiinta si tehnologie | February 12, 2014

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti mult mai obosit decat ai adormit? De cate ori nu te-ai trezit transpirat, alertat sau speriat dupa un somn ce parea linistit? Continue reading “Visele – Viata noastra nocturna” »

GD Star Rating
loading...

931 Vizualizari, 1 astazi

Semnificatia planetelor din horoscop

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Semnificaţia planetelor dintr-un horoscop (dintr-o astrogramă):

Soarele: reprezintă vitalitatea, voinţa, vitalitatea, tatăl, forţa vieţii, stralucirea, individualitatea, creativitatea, auto exprimarea, caracterul.

Continue reading “Semnificatia planetelor din horoscop” »

GD Star Rating
loading...

1,387 Vizualizari, 1 astazi

Horoscop 2013

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Cel mai important eveniment astrologic al anului 2013 va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Rac, în data de 26 iunie 2013. Fiecare zodie va fi direct vizată de această influenţă astrală, în funcţie de domeniul vieţii care va fi traversat de această planetă.

Continue reading “Horoscop 2013” »

GD Star Rating
loading...

1,550 Vizualizari, 2 astazi

Page 1 of 212

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro