Acesta este noul standard de aur in tehnologia televizoarelor?

| Stiinta si tehnologie | May 7, 2019

Inainte de cumparararea unui televizor, de obicei apar cateva intrebari esentiale: LCD sau OLED? Sa ma concentrez asupra unor marci cunoscute precum Samsung, LG, sau Sony? Sau vreau sa primesc cat mai mult, la un pret avantajos? Dupa gigantul de televizoare de origine chineza, Hisense, pui intrebarile gresite. In schimb, ia-o pe aceasta in considerare: Cum ar fi daca le-ai putea avea pe toate? Continue reading “Acesta este noul standard de aur in tehnologia televizoarelor?” »

GD Star Rating
loading...

1 Vizualizari, 1 astazi

Alga poate fi rezolvarea sa ajungem pe Marte

| Stiinta si tehnologie | March 7, 2019

Daca petreci ani la rand intr-o nava spatiala este imposibil sa duci cu tine toate lucrurile de care o sa ai nevoie. Trebuie sa iti creezi tu insuti unele lucruri, de aceea are un rol atat de important alga in spatiu. Continue reading “Alga poate fi rezolvarea sa ajungem pe Marte” »

GD Star Rating
loading...

44 Vizualizari, 1 astazi

Link-urile vechi si alte erori de acest gen

| Stiinta si tehnologie | November 9, 2017

linkuri vechi

Un site poate fi comparat cu vinul, astfel ca pe masura ce se invecheste devine mai bun. Bineinteles ca intretinerea este totul, deoarece nu este suficient sa-l cumperi, sa postezi doua-trei articole banale, iar mai apoi sa astepti sa-i creasca valoarea. Orice site necesita o intretinere eficienta si o verificare periodica a functionalitatii, iar in acest articol vei gasi cateva elemente orientative care sa te ajute in acest proces.

Link-urile vechi sunt o problema frecventa. Daca nu sunt verificate periodic acestea se pot “strica” pur si simplu, deoarece paginile catre care directioneaza nu mai exista, lucru care afecteaza site-ul atat din punct de vedere al optimizarii SEO, cat si in ochii vizitatorilor care nu mai gasesc relevanta pagina ta web.

Mai departe, browserele sunt imbunatatite periodic, astfel ca macar de doua ori pe an este bine sa deschizi site-ul tau folosind primele cinci cele mai populare dintre ele, deoarece asa vei fi sigur ca majoritatea vizitatorilor tai gasesc ceea ce trebuie, iar pagina ta web nu este plina de bug-uri si erori cauzate de imbatranirea ei comparativ cu tehnologia noua.

Erorile din structura unui site mai pot fi cauzate si de o etichetare gresita a articolelor sau de schimbarea unor categorii. In aceste situatii, chiar daca tot ceea ce este legat de continut nu a fost modificat, vizitatorul poate fi directionat catre o pagina inexistenta din cauza faptului ca articolele sunt postate fara sa fie categorisite si deci nu pot fi accesate in mod direct.

Greselile de aceasta natura sunt numeroase, iar daca ar fi sa le expunem pe toate probabil ca un ne-ar ajunge mai multe articole, insa unele dintre cele mai importante au fost deja enumerate. Mai mult decat atat, acestea au rolul sa-ti atraga atentia si asupra unor alte potentiale greseli mai mult sau mai putin daunatoare.

GD Star Rating
loading...

238 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai necesare accesorii pentru telefon

| Stiinta si tehnologie | July 24, 2017

25_grandeTelefoanele mobile sunt o achizitie destul de intalnita in ziua de azi. Drept pentru care exista milioane de utilizatori de smartphone in toata lumea asta. Asta nu a dus doar la Continue reading “Cele mai necesare accesorii pentru telefon” »

GD Star Rating
loading...

486 Vizualizari, 2 astazi

In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Nici nu a aparut bine varianta M8 ca cei de la HTC vor lansa vor lansa noua versiune HTC One M9. Desi nu au trecut nici 3luni de cand a fost lansat HTC M8, cei de la HTC au deja in plan lansarea lui HTC One M9, aceasta este o strategie de marketing, profintand de succesul pe care il are M8 prin lansarea lui M9, ceea ce ar putea spori considerabil incasarile, desi nu este nevoie deoarece este un gadget care se bucura de pozitia de lider peste tot, mai ales in Taiwan. Continue reading “In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9” »

GD Star Rating
loading...

1,060 Vizualizari, 2 astazi

Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Platforma Playstation 3 are inca un super-joc disponibil: LittleBigPlanet 3

Dupa ce jocul LittleBigPlanet 2 a fost lansat pe Playstation 3, in 2011 si s-a bucurat de un real succes, producatorii s-au gandit sa lanseze si LittleBigPlanet 3, fiind un joc destul de popular in randul adolescentilor si nu numai, acesta va fi disponibil si pe consola de Jocuri Playstation 3, pana acum singurii care detineau acest joc era consola de jocuri Sony. Continue reading “Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab” »

GD Star Rating
loading...

992 Vizualizari, 2 astazi

Cele mai comune 5 vise

| Stiinta si tehnologie | February 12, 2014

1. Animalele reprezinta de multe ori o parte a psihicului dvs. care se simte legat de natura si de supravietuire. Urmarit de un pradator, sugereaza ca te ascunzi de emotii reprimate, cum ar fi frica sau agresiunea. Continue reading “Cele mai comune 5 vise” »

GD Star Rating
loading...

1,201 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 3123