Adauga articol

Va oferim posibilitatea de a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui articol de tip informativ. Se accepta doar articole ce NU contin link extern, pentru a putea insera un link extern dofollow este necesar sa ne comunicati acest lucru si sa achitati suma de 49 ron pentru un articol cu doua link-uri externe incluse.

Site-ul www.seoads.org este activ din 2010 (are peste 6 ani vechime), are PageRank 3, Page Authority 38 si Domain Authority 25.

Articolul trebuie sa fie scris fara diactritice in limba romana si sa contina un minim de 400 de cuvinte. Textul acestuia trebuie sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia. Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publica in alta parte, atunci articolul este sters de pe site.

Plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar. Puteti utiliza formularul de contact daca sunteti interesati de oferta noastra de promovare.

In cazul in care se trimite un articol ce contine unul sau mai multe linkuri externe fara sa se plateasca, acesta este aprobat dar cu linkurile sterse.