Termeni si conditii

Pentru a putea fi publicate pe site-ul nostru, articolele dvs trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Articolele trebuie sa aiba continut unicat, special scrise pentru SeoAds.org. (in cazul in care este duplicat, acesta NU va fi publicat)
  • Exprimarea trebuie sa fie una coerenta, fara greseli gramaticale.
  • Articolul nu trebuie sa faca referire la domenii ilegale, precum porn, warez, hacking, droguri, sex, etc. Deasemenea, nu sunt permise articolele cu vadita tenta xenofoba, rasiala.

Garantii:

  • In cazul in care articolele si anunturile indeplinesc regulile de mai sus si indicatiile din pagina Cum adaugi un articol, respectiv Cum adaugi un anunt, acestea va fi aprobate si publicate pe site
  • Articolele publicate vor ramane online pe toata durata existentei site-ului
  • Pe articolele ce contin link-urile dvs nu se vor adauga sub nici o forma alte link-uri.

Extra:

  • Ne rezervam dreptul, atunci cand se impune, sa adaugam, pe langa linkurile dvs din articol, cateva link-uri interne.
  • Ne rezervam dreptul de a adauga reclame (Adsense sau de alta forma) pe pagina pe care articolul este publicat
  • Ne rezervam dreptul de a aduce modificari categoriei in care s-au adaugat articolele/anunturile, sau chiar a titlurilor, in cazul in care consideram ca cele alese nu corespund.

Limitarea Responsabilitatii

Sunteti de acord sa nu faceti responsabil SeoAds.org pentru acuratetea articolelor si anunturilor adaugate pe site sau pe oricare din site-urile partenere. SeoAds.org este un simplu site de intermediere a intalnirii dintre autorii de articole si editorii ce au nevoie de continut. Daca aveti orice problema cu cineva care va furat munca dvs. originala va rugam sa ne contactati si vom sterge articolul respectiv imediat.

SeoAds.org nu sustine sau certifica nici un autor, website, serviciu sau produs mentionat si nici articole care nu sunt redactate de echipa portalului. Toate articolele publicate de catre SeoAds.org nu au scopul de a fi folosite ca sfaturi in domeniul medical, legal sau orice alt domeniu. Toate articolele sunt doar pentru informare.

Folosind site-ul SeoAds.org sunteti de acord cu toti acesti termeni si conditii. Acesta pagina poate suferi modificari in timp daca necesitatile le vor impune.

Lasă un răspuns