O bucurie de vara – florarie online Bucuresti

| Servicii | July 17, 2018

florarie-online

Intotdeauna dorim sa surprindem cei mai importanti oameni din viata noastra cu gesturi mici care vor fi imprimate mereu in suflet. Continue reading “O bucurie de vara – florarie online Bucuresti” »

GD Star Rating
loading...

6 Vizualizari, 1 astazi

Cum poti economisii bani la inchirierea unei masini in Bucuresti

| Auto Moto | July 16, 2018

inchirieri auto

Indiferent ca este vorba de un produs sau serviciu, orice persoana doreste sa faca o alegere corecta si sa plateasca cat mai putini bani. Daca esti genul de persoana pasionata de calatorii si nu ai in orasul in care ajungi o masina, poti conta Continue reading “Cum poti economisii bani la inchirierea unei masini in Bucuresti” »

GD Star Rating
loading...

9 Vizualizari, 2 astazi

Istoria si originile pizzei

| De toate pentru toti | July 15, 2018

istoria pizzei

Toata lumea stie ca pizza a fost inventata de catre italieni si tot de la ei, si-a raspandit renumele in toata lumea. Acest lucru, este foarte posibil sa fie gresit, asta pentru ca in Grecia Antica, se coceau deja painici in forma de pizza, peste care se adaugau ingrediente. Continue reading “Istoria si originile pizzei” »

GD Star Rating
loading...

4 Vizualizari, 1 astazi

Termopanele PVC. Cat rezista si cand au nevoie de reparatii?

| Casa si gradina | July 13, 2018

reparatii termopane bucuresti

Tamplaria PVC a revolutionat, fara doar si poate, modul in care oamenii si-au acoperit golurile din pereti. Desi ideea de termopane PVC a aparut abia in urma cu 40 de ani, aproape 80% dintre proprietarii din intreaga lume au ales sa o adopte. Continue reading “Termopanele PVC. Cat rezista si cand au nevoie de reparatii?” »

GD Star Rating
loading...

9 Vizualizari, 2 astazi

Pasi esentiali pentru renovarea unei case

| Casa si gradina | July 9, 2018

1materialesocosconstruct

Ati planificat un proiect de renovare a casei voastre in perioada care urmeaza? Urmati acesti pasi practici inainte de a incepe proiectul de renovare pentru a va asigura caacesta va functiona in conditii de siguranta, fara probleme si ca veti avea posibilitatea de a va incadra in bugetul  disponibil. Continue reading “Pasi esentiali pentru renovarea unei case” »

GD Star Rating
loading...

13 Vizualizari, 1 astazi

Cea mai buna cuvertura pentru pat – cum se alege

| Casa si gradina | June 30, 2018

Vrei sa iti protejezi patul sau pur si simplu sa imbunatatesti estetica dormitorului? Atunci o cuvertura pentru pat este solutia excelenta. Cuvertura este perfecta pentru protejarea patului de praf sau de murdarie. Drept urmare, Continue reading “Cea mai buna cuvertura pentru pat – cum se alege” »

GD Star Rating
loading...

13 Vizualizari, 1 astazi

Un program care sa detecteze imaginile retusate

| Calculatoare - Internet | June 28, 2018

Adobe, creatorul celebrului program, Photoshop, vrea sa se bazeze de acum inainte de pe inteligenta artificiala pentru a descoperi manipularile unei imagini.

Photoshop… chiar si cei care nu au utilizat niciodata acest program au auzit de el, de programul care te ajuta sa iti retusezi pozele. Iar in aproape 30 de ani, a devenit o adevarat referinta profesionala, dar si sinonim cu retusare de poze. Pentru marele public o poza « manipulata » sau transformata este o poza « photosophata ». O imagine de care creatorul sau ar vrea cu siguranta sa scape. Continue reading “Un program care sa detecteze imaginile retusate” »

GD Star Rating
loading...

18 Vizualizari, 1 astazi