Un singur produs, efecte multiple!

woman who care for a nail,manicure,body parts

Dacă nu ați acordat o atenție deosebită remediilor naturiste până în acest moment, este timpul să pierdeți câteva zile citind despre acest lucru. Este vorba despre un avantaj major pe care remediile naturiste îl au, și anume acela de a nu conține substanțe toxice cu efecte negative asupra stării noastre de sănătate.

Se procură foarte ușor (din fericire aproape peste tot întâlnim astăzi farmacii naturiste cu produse de actualitate!), nu costă deloc mult și sunt pentru aproape toate tipurile de boli sau preventive. Chiar dacă vă interesează în special produsele pentru îngrijirea unghiilor, a pielii și a părului, solicitați detalii despre preparatele antioxidante, despre preparatele care realizează o foarte bună detoxifiere sau despre suplimentele alimentare care ne pot echilibra depozitele de vitamine și minerale, fără de care organismul nostru nu va funcționa bine  și nu se va apăra în mod corespunzător de poluare și de toxicitatea modernă.

Uleiul de cocos

Este un remediu naturist pe care îl puteți folosi cu încredere pentru îngrijirea și recuperarea stării de sănătate a unghiilor precum și pentru îngrijirea cuticulelor și a pielii mâinilor.

Este recomandat pentru tratarea infecțiilor unghiilor, atât pentru cele bacteriene cât și pentru cele de natură fungică. Efectele anti microbiene aparțin acizilor grași esențiali din componența lui. Sunt foarte valoroși inclusiv pentru starea noastră generală de sănătate.

Pentru infecțiile cauzate de fungi puteți combina acest tip de ulei cu uleiul de arbore de ceai. Ambele produse au efecte anti microbiene foarte bune și efectul va fi mult sporit.

Poate fi folosit pentru persoanele care au unghii uscate, slabe sau despicate și cuticule deshidratate. Dacă veți îngriji și cuticulele în mod corespunzător, unghiile vor fi mult mai protejate de infecții. O dată achiziționat, îl puteți folosi și pentru îngrijirea tenului, a corpului și pentru îngrijirea pielii mâinilor, chiar și ca remediu pentru curele de slăbire.

Este adevărat că felul în care arătăm contează foarte mult. Există și lucruri care ne dezavantajează, mai ales dacă optăm pentru metodele moderne de îngrijire a unghiilor. Produsele pentru noile tipuri de manichiuri sunt frumoase, rezistă ce este drept mult timp, însă sunt agresive. Spre exemplu, orice tip de ojă semipermanentă, orice tip de oja fosforescenta modernă sau orice tip de gel UV vor afecta în timp starea de sănătate a unghiilor. Acest lucru, însă, se va diminua în mod simțitor dacă vom ști să le îngrijim periodic într-un mod eficient.

Alte recomandări

Pe lângă remediile naturiste clasice, pe lângă suplimentele alimentare sau alimentele bogate în substanțe nutritive care ne ajută să ne recuperăm starea de sănătate a unghiilor, putem începe să ne îndreptăm atenția și către firmele importante care distribuie și comercializează doar produse de foarte bună calitate profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea corectă a unghiilor ( spre exemplu, compania Enails!). Acestea vor proteja mult mai bine unghiile decât produsele foarte ieftine și lipsite de calitate.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns