Ce cadouri de Craciun cumparam pentru un baiat sau o fata de un an?

Bine ai venit in lumea cadourilor. Copilasul tau a implinit varsta de un an si a inceput sa se joace? A devenit o persoana independenta – care vorbeste, striga, vrea sa descopere totul, sa sara, sa se catere, sa danseze si sa se plimbe peste tot. Iata cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru un baiat sau o fata de un an.

Jocuri de imaginatie, o bucatarie sau o casuta din lemn

Incepand cu varsta de un an un copil se joaca din ce in ce mai mult si are nevoie de jucarie care sa ii dezvolte imaginatia. Copiii adora sa se distreze impreuna la o bucatarie din lemn spre exemplu sau sa construiasca ceva. Mainile si ochii beneficiaza de o mai buna coordonare la aceasta varsta, poate sa faca un puzzle simplu, sa se joace cu plastilina sau cu cuburile.

Un copil care se apropie de varsta de doi ani este din ce in ce mai bun in coordonarea mainilor si i se pare extrem de amuzant sa faca un puzzle. Puzzle-ul este ideal pentru a-si dezvolta simtul logicii.

Jocurile de constructie

O idee potrivita ar fi sa ii oferi jocuri de constructie. Acestea sunt jocuri atemporale care se impart in doua categorii, cuburi si caramizi de construit pentru copii.

Carti pentru copii pentru un moment de complicitate

Pentru copii este extrem de benefic sa auda ca li se citesc povesti cu voce tare. Daca cartile sunt colorate si mai bine, acest lucru le pune imaginatia in miscare.

Bicicleta sau trotineta

Piciorutele mici ale copiilor simt nevoia sa fie mereu in miscare, nu-i asa? O bicicleta sau o trotineta este ideala pentru dezvoltarea echilibrului si motricitatii copilului. Odata ce copilul si-a gasit un ritm si poate sa mearga pe bicicleta sau trotineta de unul singur, va fi extrem de mandru sa ii arate mamei si tatalui cat poate fi de rapid.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns