Cumparaturi reusite la reduceri- reguli de respectat

Aviz fashionistelor inraite. Reducerile au demarat in tromba. Si un lucru e sigur- pentru a reusi sa faci cele mai bune afaceri si pentru a nu rata lucrurile pe care le urmaresti deja de ceva vreme incoace, cele mai bine ar fi sa stabilesti un plan de atac. Pe locuri, fiti gata, start.

Fa curatenie in garderoba. Inainte de a te aventura prin magazine, cel mai bine ar fi sa triezi hainele si pantofii din garderoba. Va trebui sa determini care sunt lucrurile de care ai cu adevarat nevoie si sa anticipezi deci costurile.

Pleaca in misiuni de « reperare ». Toate magazinele incep sa pregateasca reducerile cu cel putin o saptamana inainte ca acestea sa inceapa. Poti profita de acest lucru pentru a incerca lucrurile preferate, inainte de a incepe nebunia din magazine. Cele mai indraznete dintre voi pot sa ascunda lucrurile preferate pentru a fi sigure ca le vor gasi.

Stabileste un buget. Un lucru mai mult decat obligatoriu. In acelasi an- acelasi refren- ajungi la sapa de lemn si de fiecare data spui ca nu vei mai face niciodata asta. Cel mai bine ar fi sa insa sa verifici starea economiilor tale si sa iti fixezi un buget.

Fa o lista de cumparaturi. Daca vrei sa te bucuri de o zi mai mult decat reusita la cumparaturi, cel mai bine ar fi sa fii cat mai organiazata. Este foarte important sa reusesti sa castigi cat mai mult timp. In cap de lista ar trebui sa se afle astfel, prioritatile.

Poti sa faci cumparaturi si pe Internet. Nu vei mai pierde astfel timpul nici la cabinele de incercat, nici la case. Poti cumpara 24 de ore din 24 si poti returna ce ai cumparat, daca nu esti multumita de achizitiile facute.

Nu te uita la noua colectie. Stim. Este extrem de tentanta. Trebuie sa faci cele mai bune afaceri, nu sa cumperi un produs care nu este la promotie.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns