Cumparaturi la reduceri in iarna anului 2019-cateva trucuri pentru a optimiza cumparaturile

In data de 3 ianuarie incep in forta reducerile de iarna. Reduceri, adica cheltuieli suplimentare. Este foarte usor sa te lasi tentat in fata reducerilor de pret. Iata deci 5 sfaturi pentru a face cumparaturi in mod inteligent.

Triaza hainele sau lucrurile de care nu mai ai nevoie. Vei vedea astfel care sunt lucrurile de care ai cu adevarat nevoie si care sunt lucrurile care iti lipsesc. Dar vei vedea in acelasi timp ca ai si haine de care ai uitat cu totul, obiecte de decor si obiecte multimedia.

Vei sti in acest fel, exact ceea ce sa cauti in perioada reducerilor- un trenci indemodabil, un televizor nou de ultima generatie, o jardiniera pentru balcon, un smartwatch….un inventar nu te va lasa sa faci cumparaturi impulsive.

Stabileste un buget pentru reduceri. In timpul reducerilor, de obicei se cheltuieste mai mult decat este prevazut, tentatia fiind mare. Dar in mod ideal ar trebui sa stabilesti un buget pentru a evita suprizele neplacute.

Alege o modalitate de plata. Fie ca alegi sa platesti in magazine sau online, exista anumite facilitati de care trebuie sa profiti. Ai gasit in sfarsit sacoul mult dorit la 50% reducere si prietena ta este deja la casa, cu mult in fata ta? Cu aplicatiile bancare precum Payconiq, o poti lasa sa plateasca in locul tau si ii poti da banii inapoi in doar cateva secunde.

Iar daca alegi sa platesti cu cartea de credit, trebuie sa stii ca unele carduri ofera facilitati foarte importante precum asigurare in caz de furt sau de deteriorare a pachetului.

Calculeaza procentele cu ajutorul telefonului smartphone. Ai nevoie de o simpla aplicatie pentru mobil pentru a calcula exact pretul final, sa vezi daca iti convine, pentru a evita surprizele neplacute de la casa.

Fii cu ochii pe finante. Pentru a te asigura de faptul ca nu depasesti bugetul prevazut pentru shopping, ai nevoie si de o aplicatie gen Internet Banking pentru a verifica orice miscare din cont in timp real.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns