Producatorul roman de blanuri A&A Vesa

blanuri-vesa

Cu o traditie de peste 20 de ani, infiintata in anul 1994, fabrica de blanuri naturale A&A Vesa din localitatea Sebis, judetul Arad, a castigat o reputatie impresionanta in randul clientilor, al caror numar este in crestere de la an la an.

Produsele romanesti din blana naturala marca A&A Vesa, atat piesele vestimentare, cat si accesoriile de desing interior, sunt preferate deopotriva de clientii din tara si de peste hotare.

Printre blanurile utilizate in producþie de catre A&A Vesa se numara si blana de vulpe rosie, cea de vulpe polara, blana de miel merinos si blana de raton, din care sunt realizate cu pasiune, migala si multa pricepere piesele vestimentare care pot fi folosite la diferite evenimente sociale si nu numai.

Articolele vestimentare sunt realizate pe toate marimile si gusturile, in diferite culori, insa ºi cu o croiala foarte ingenioasa. Pe de alta parte, decoratiunile realizate in fabrica A&A Vesa se numara in topul preferintelor specialistilor in design interior, fiind concepute din materiale precum blana de oaie, blana de ren sau chiar piele 100% naturala, unicitatea fiind garantata. Aceste piese pot fi comandate sub forma unei blani decorative care se poate aseza in living sau in dormitor, pentru a da o eleganta aparte incaperii.

Prezenta in mai multe orase mari din tara, Galati, Constanta, Bucuresti si Arad, fabrica A&A Vesa exporta prin intermediul magazinului online www.vesa.ro numeroase modele de accesorii si piese vestimentare clientilor din Europa. Jachete, haine de blana, fulare, veste, manusi, papuci de casa sau caciuli, cape si gulere, pana la portofele si etole, toate acestea pot fi comandate pentru reinventarea garderobei si pentru a atrage toate privirile la evenimentele deosebite la care clientii iau parte.

Vezi si:  Alegerea corecta a camerelor de supraveghere

Destinate atat doamnelor cat si domnilor, piesele A&A Vesa sunt marturia vie ca si romanii pot crea colectii demne de cele mai inalte podiumuri care se pliaza pe cele mai mari exigente ale clientilor foarte pretentiosi.

GD Star Rating
loading...
Producatorul roman de blanuri A&A Vesa, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns