Cateva sfaturi inspirate din lumea intreaga pentru a fi mai fericit in viata de zi cu zi

| De toate pentru toti | martie 5, 2018

In 20 martie vom sarbatori Ziua Internationala a Fericirii. Cu aceasta ocazie am adunat cateva trucuri venite din cele patru colturi ale lumii care sa te inspire si care sa te ajute sa fii mai fericit in viata de zi cu zi.

O sedinta de Tai Chi, China. Este vorba despre o practica ancestrala care te va ajuta sa meditezi si care se bazeaza pe o veritabila filozofie de viata. Un exercitiu de meditatie care pune accentul pe concentrarea mentala, pe echilibrul fizic si pe respiratie, un excelent remediu contra stresului.

O lunga cina in familie, Spania. Pentru foarte multi spanioli, o cina lunga in familie, alaturi de cei dragi, la  care sa discute si sa rada cu ei, reprezinta un secret pentru a fi cei mai fericiti.

Asculta cantecul pasaricilor, Spania. Este un lucru la indemana tuturor, si totusi…. cati dintre noi stam si ascultam cantecul pasaricilor in  natura? Pentru suedezi, este un reflex complet natural, care reprezinta o placere simpa prin intermediul careia ne amintim cat de frumoasa este viata.

Respira parfumul florilor, Japonia. Pentru japonezi, la fel ca si pentru suedezi, este esential sa se apropie de natura pentru a fi cei mai fericiti. La fiecare inceput de primavara se celebreaza aici Hunami, un moment privilegiat care consta in a se opri pentru a contempla si mirosi florile de cires.

Cultivarea starii de bine si a tandretei, Danemarca. De peste 40 de ani, cei din Danemarca sunt considerati cei mai veseli din lume. Si nu degeaba. Motivul poarta un nume frumos- hygee, o veritabila arta de a trai, care pune pe primul loc bunastarea sau tandretea.

Simbolizeaza loviturile grele ale vietii cu lumina, India. Un deces, o ruptura amoroasa, un esec la locul de munca… in India acestea se celebreaza lasand o lumanare aprinsa in casa, a carei lumina reprezinta speranta. Cel mai frumos mod de a ramane mereu optimist.

GD Star Rating
loading...

416 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive