Tehnologii de filtrare a apei potabile

| Cumparaturi | martie 12, 2017

seoads.orgTe afli in cautarea unui filtru apa potabila pentru tine si membrii familiei tale? Daca raspunsul la aceasta intrebare este DA, cu siguranta ai cautat deja informatiile de baza despre diferitele tehnologii de filtrare a apei pentru a stabili care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si ale familiei. Achizitionarea unui sistem de filtrarea a apei se poate dovedi a fi dificila dat fiind faptul ca exista pe piata atat de multe tipuri diferite din care poti alege. In acest articol iti vom prezenta diferitele tehnologii de filtrare a apei pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie.

Osmoza inversa reprezinta procesul prin care apa este filtrata complet. Cu alte cuvinte, continutul apei este redus la formula de baza, H2O. Problema este insa ca, pe langa nenumaratele substante nocive existente in apa de la robinet, osmoza inversa le elimina si pe cele bune, o demineralizeaza total. Daca vrei sa optezi pentru un astfel de filtru cu osmoza inversa ai nevoie si de un filtru de mineralizare.

Filtrarea pe baza de carbune activ. Majoritatea aparatelor de filtrare de pe piata (cani de filtrare, filtre de montare la robinet) utilizeaza filtre sau cartuse filtrante cu carbune activ, in combinatie cu substante diferite. Filtrele cu carbune activ retin majoritatea din depunerile de apa la robinet, clorul, insecticidele si pesticidele, ameliorand in mod vizibil gustul, mirosul si culoarea apei.

Alcalinizare si ionizare. Nu atat de populare, mai greu accesibile sunt ionizatoarele de apa, capabile sa filtreze si sa tranforme apa de la robinet, pana cand se ajunge la structura apei alcaline pe care o intalnim de obicei in natura, in raurile de munte in special. Drept urmare, acest tip de aparate par sa reprezinte cea mai buna alegere. Din pacate, prezenta lor pe piata este mai limitata iar costurile sunt destul de ridicate.

Va recomandam achizitionarea unui sistem de filtrare doar de la magazine specializate. Unul dintre cele mai bune magazine (servicii si preturi) este FILTRO.ro. Apelati cu incredere la specialisti.

GD Star Rating
loading...
Tehnologii de filtrare a apei potabile, 10.0 out of 10 based on 1 rating

563 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive