Ai grija de dintisorii copilului tau

Cand eram mic, eram foarte mancacios. Iar parintii se asigurau ca intotdeuana sa am ceva de rontait. A fost o data cand m-am imbolnavit si am slabit foarte repede, apoi s-au asigurat sa nu mai patesc asa si m-au lasat sa mananc cat doream si chiar mai mult. Imi aduc aminte cum imi facea tata stocuri de dulciuri pe care le mancam mult mai rapid decat trebuia. Imi placeau. Efectele nu au intarziat sa apara si nu ma refer la geutate, aceea nu s-a observat deoarece cresteam destul de repejor, ci la starea dintilor.

Dintii de lapte imi erau aproape toti distrusi. Nu am facut nimic cu ei si aici a fost greseala. Am asteptat pana a fost prea tarziu si au inceput durerile. Atunci am mers pentru prima oara la dentist si a fost nevoie sa imi scoata dintii stricati pentu a lasa cei noi sa apara. De acestia urmand sa am grija. Acum ii am in stare perfecta.

Erau atat de distrusi, micuti si plini de carii. Am fost de vreo 3 ori la dentist pana mi i-a scos pe toti si am scapat de probleme. Doar ca am fost sasait o vreme. Inca stiu cladirea unde am fost la stomatologie pedriatica. Nu mi-a placut, dar nu aveam de ales. Acum lucrurile s-au mai schimbat, uneltele, conditiile, nu mai e atat de neplacut precum era atunci.

Este plin de asemenea stomatologii, la mine in oras in acea vreme era doar una. Acum exista, as putea spune, peste tot cabinete stomatologice, una dintre ele, mai cunoscuta, fiind dentfix.ro. Am dat de un stomatolog destul de bun atunci, din ce am inteles, insa pe acesta de acum, nimic nu il intrece. Sunt foarte multumit, are un cabinet foarte bine dotat si practica de multi ani. Lumea a inceput sa vina la el, incepand si el ca oricare altul, ca si un cabinet de cartier. Nu mi-ar place o asemenea meserie, desi e destul de linistita, nu implica efort prea mare, dar sunt necesare studii si practica pentru prea multi ani. Castigul fiind pe masura, o data ce ai investit intr-un cabinet.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns