Cum poti face economii atunci cand mergi la shopping?

| Cumparaturi | februarie 28, 2018

Cel mai adesea, atunci cand ajungi la casa, te trezesti cu un bon care prezinta o suma imensa, mult mai imensa decat ai preconizat? Sau si mai rau- suma este mult mai mare decat iti poti permite?

Oare nu ti-ai facut o lista de cumparaturi? Sau te-ai dus la cumparaturi cu stomacul gol?

Ai socotit pana acum cat cheltui in fiecare zi, saptamana sau luna pe mancare? Daca esti responsabil cu alimentarea frigiderului cu hrana, cu siguranta ca ai observat ca in ultima vreme platesti din ce in ce mai mult. Acest lucru se intampla si din cauza preturilor din ce in ce mai mari, dar si din cauza faptului ca nu incerci sa faci unele economii. Cum poti face asta?

Alege un magazin alimentar adaptat. Cu cat alegerile sunt mai diverse sau mai variate, cu atat tentatia este mai mare. Deci chiar daca preturile nu sunt foarte mari in supermarket, ajungi sa platesti mai mult din cauza faptului ca tentatiile sunt mai multe.

Fa economii facand o lista de cumparaturi. Poti evita tentatiile, facandu-ti o lista de cumparaturi pe care sa o respecti. Deci iti vei cumpara doar lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Nu te vei mai lasa tentata de produsele inutile si vei termina si mai repede.

Invata sa cobori ochii. Marketingul este o stiinta complexa, dar eficienta. La inaltimea privirii tale sunt puse produsele mai scumpe, cele care arata mai bine deci sunt si mai tentante. Dar ar trebui sa te uiti si mai jos pe rafturi. Produsele nu arata atat de bine, nu sunt atat de colorate sau de atragatoare, dar sunt la fel de bune si mai ieftine.

Ai nevoie de un  card de fidelitate. O buna strategie atunci cand vrei sa faci economii. Dar asta nu inseamna ca vei cumpra produse de care nu ai nevoie pe motiv ca sunt la reducere.

Vaneaza promotiile, daca ai un buget mai restrans, ar trebui sa vanezi promotiile si sa cauti sa faci cele mai bune afaceri.

Fa cumparaturile  online. Vei putea verifica astfel in fiecare moment valoarea cosului de cumparaturi si iti vei putea respecta bugetul.

GD Star Rating
loading...

469 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive