Care sunt avantajele si dezavantajele unei masini de spalat cu uscator?

O masina de spalat cu uscator combina spalatul si uscatul rufelor. Acest tip de aparat 2 in 1 este din ce in ce mai cautat de romani insa, inainte de a decide sa il achizitionezi trebuie sa cantaresti cu atentie avantajele si dezavantajele sale.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe timp de iarna rufele se usuca deosebit de greu, mai ales daca stai la bloc si uscatoria este mai mereu ocupata. Sansele ca obiectul vestimentar sa fie purtat in ziua in care a fost spalat sunt nule. Masina de spalat cu uscator, pe langa faptul ca ne ajuta sa avem haine spalate si curate, gata de a fi purtate intr-un timp scurt, ne ajuta sa economisim timp dar si spatiu asta deoarece pana nu demult existau doar uscatoare de rufe separat ceea ce insemna ca trebuia sa gasim loc pentru amandoua.

Un prim dezavantaj al masinii de spalat cu uscator ar fi acela ca nu va reusi sa usuce atat de eficient hainele ca un uscator de rufe achizitionat separat.

O masina de spalat rufele cu uscator este dotata cu programe speciale de uscare, in functie de tipul de tesaturi. Uscarea poate fi reglata, intre 30 si 180 de minute. In cazul in care esti o persoana mai ocupata si mai grabita poti beneficia de acest program reglabil ceea ce inseamna ca daca perechea de pantaloni preferati este murdara si vrei sa iesi neaparat cu acestia afara, in 30 de minue ai aceasta posibilitate. Alegand o masina de spalat cu uscator iti protejezi sanatatea deoarece hainele uscate afara pot capata tot felul de microbi.

Vezi si:  Buchete de flori pentru incheierea anului scolar

Printre dezavantajele masinii de spalat cu uscator amintim faptul ca nu poate usca mai mult de 2,5 kilograme de rufe, tesaturile mai sensibile se pot deteriora iar la uscarea rufelor se consuma mai multa energie electrica.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns