Black Friday – reduceri peste reduceri

Daca tot am spus Black Friday, atunci este limpede ca trebuie sa ne gandim la reduceri. Si nu orice fel de reduceri, ci cele mai multe reduceri. Da, de Black Friday sunt puse la dispozitia tuturor celor care fac cmparaturi online, reduceri la o gama foarte variata de produse. De la imbracaminte, lenjerie intima, pana la electronice si electrocasnice. Este drept, in „Vinerea Neagra”, cele mai importante astfel de reduceri sunt facute pentru produse din domeniul it&c, electronice si electrocasnice.

Am inceput foarte tare aceasta descriere a noastra cu privire la Black Friday, insa nimeni nu prea stie ce inseamna de fapt acest eveniment, care este istorioara lui si cat de important este evenimentul in sine pentru cumparatorii din online. Ei bine, evenimentl Black Friday este preluat, dupa cum probabil v-ati dat seama sau poate ca ati auzit prin prieteni ori vecini, din Statele Unite ale Americii. Americanii au fost primii care au pus bazele acestei zile dedicate reducerilor din marile magazine online. De ce oare s-au gandit ei sa faca un bine oamenilor? Raspunsul este unul cat se poate de simplu: pentru ca facandu-le un bine acestora, clientilor pe care ii au, cu siguranta ca isi vor face un mare bine si lor. Black Friday este o zi extrem de profitabila atat pentru marii retaileri online, cat si pentru simplii cumparatori. Este o zi care se celebreaza in fiecare an in America, dar si in alte mari state din lume, evenimentul incepand sa prinda contur in mai toate colturile lumii odata cu dezvoltarea si cresterea tehnologiei moderne. Cei mai fericiti sunt pasionatii de electronice, acestia avand parte de cele mai mari reduceri posibile si de cele mai bune oferte la produsele preferate. Cumparatorii pot beneficia de Black Friday de preturi promotionale cu pana la 90% mai ieftine.

Pentru a face o scurta paralela in trecut si pentru a ajunge mai aproape de originea termenului de „Black Friday”, trebuie sa ne aducem aminte tocmai de anul 1869, an in care a fost declansata una dintre cele mai mari crize economice in Statele Unite ale Americii. Cam pe acolo a aparut pentru prima data acest Black Friday si de atunci s-a intiparit in mintile americanilor. Insa pe atunci nu avea tocmai legatura cu shopping-ul online, in acele vremuri tehnologia nu era atat de avansata pe cat este in zilele noastre. Totusi, in Philadelphia Black Friday a fost numele pe care l-a purtat insasi Ziua Recunostintei, numele fiind dat de catre Departamentul de Politie din acest stat.

Asadar, Black Friday are o destul de lunga istorie in spate, insa aceasta nu are tocmai legatura pe care ne intereseaza pe noi in acest moment. Astfel, Black Friday a devenit cea mai populara zi si sarbatoare din industria magazinelor online, deoarece acestea pun la dispozitia clientilor mari reduceri la o paleta foarte variata de produse, exact cum am amintit si in prima parte a acestui articol. Cele mai „vanate” produse sunt cele din it&c, electronicele si electrocasnicele. Si site-urile din Romania si-au pus la punt oferte de Black Friday, asa ca va invitam sa le consultati si sa cumparati cat mai ieftin posibil.

GD Star Rating
loading...
Black Friday – reduceri peste reduceri, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns