Gourmetgift – taramul cadourilor

Stim cu totii cat este de greu sa alegem un cadou perfect pentru o persoana draga din viata noastra. Desi stam mult pe ganduri, pana la urma alegem un obiect care credem noi ca ar incanta persoana, dar parca nu totdeauna suntem noi insine multumiti de alegerea facuta.

Nu mai este mult si vin sarbatorile pascale si din nou vom intra in febra cadourilor, din nou cu intrebari pe care ni le punem singuri. Dar va recomand sa nu mai stati stresati si sa accesati GourmetGift, taramul cadourilor de Paste si Craciun.

Exista o serie intreaga de cosuri Gourmet atat pentru persoanele care dispun de fonduri mai generoase, cat si pentru acele persoane in care bugetul nu este unul tocmai foarte mare. Iar pentru a fi mai usor de ales cadoul in functie de buget, cei de la GourmetGift au si selectionat cadourile pe 3 categorii: categoria buget, unde se regasesc cosuri pentru toate buzunarele, categoria traditional, aici sunt cosuri Paste, cat si cosuri cadou pentru zile speciale, iar o a treia categorie este categoria exclusivista, creata special pentru cei care doresc ca prin cadoul de Paste sa-i impresioneze pe cei dragi.

Pentru a comanda de pe GourmetGift este la fel de simplu ca de pe oricare alt magazin online. Va alegeti cosul cadou dorit, il adaugati in cosul de cumparaturi, completati formularul de comanda sau mai exista posibilitatea de a comanda direct prin telefon dupa ce v-ati hotarat ce produse doriti di magazinul online. Se va face plata, se va trimite dovada platii catre magazin, urmand apoi ca GourmetGift sa va trimita cosurile cadou acasa. Foarte simplu si eficient.

GD Star Rating
loading...
Gourmetgift – taramul cadourilor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns