Praktiker sau Metro pentru cumpararea de materiale de constructii

| Cumparaturi | februarie 23, 2013

In momentul in care veti dori sa va achizitionati produse pentru construirea propriei locuinte sau pentru aducerea unor imbunatatiri, este important ca inainte de a face acest pas si de a merge la magazin pentru a va achizitiona cele necesare, ma sa va uitati peste catalogul cu promotii a magazinului respectiv pentru a va cumpara produsele cele mai bune la preturi cu promotionale.

Daca faceti parte dintr-un oras mai mare si in care se gasesc doua sau mai multe magazine mari cu materiale de constructii, atunci este recomandat sa urmariti cataloagele cu promotii pentru toate magazinele de constructii.

Spre exemplu, sa luam in considerare doua dintre marile lanturi de magazine din Romania, Praktiker si Metro. De unde sa va faceti cumparaturile in ceea ce priveste materialele de constructie? Exista cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a va hotara. Praktiker este un magazin in care se comercializeaza doar materiale de constructii, ustensile pentru constructia locuinte. De aceea este recomandat ca inainte de a va uita peste orice alt catalog, sa urmariti cu atentie intaia oara un catalog Praktiker.

Este lesne de inteles de ce acest fapt. Avand in vedere ca este un magazin specializat pe materiale de constructii si obiecte necesare pentru casa, veti gasi mult mai multe tipuri de materiale si mult mai multe modele de obiecte si ustensile necesare. Praktiker vine cu o gama foarte variata de adezivi, pentru exterior si interior, pentru tencuiala sau pentru finisare, pentru aplicarea de material izolant sau pentru punerea gresiei in baie.

In plus, tot aici veti gasi o gama variata de usi pentru interior si exterior si mult mai multe modele de parchet, de la preturi foarte mici pana la preturi mai putin accesibile, dar pentru care se ofera un parchet de foarte buna calitate. Toate aceste produse se gasesc intr-o gama foarte variata, iar daca urmariti catalogul online al celor de la Praktiker, cu sigurata veti pune ochii pe o oferta foarte buna care va va face sa economisiti o suma mare de bani, avand in vedere ca materialele de constructie au un pret destul de ridicat.

De cealalta parte, si Metro ofera materiale de constructii, dar fiind un magazin care comercializeaza practic orice, de la servetele pentru masa si pateuri, pana la electrocasnice, precum masini de spalat sau materiale de constructii exista posibilitatea ca sa nu gasiti exact produsul dorit pentru ca variantele nu sunt foarte multe. In ceea ce priveste materialele de constructie, analizand un catalog Metro se va observa ca au o gama destul de variata. Veti gasi ca si la Praktiker usi de interior in modele diferite, materiale izolante si adezivi specifici pentru acestea. De asemenea, se regasesc ustensile si instrumente necesare oricarui santier precum betoniere, bormasini si ferastrae electrice.

De asemenea, urmarind un catalog a celor de la Metro in care sunt prezentate materialele de constructie la promotie, se poate ajunge la concluzia ca au indeajuns de multe incat sa multumeasca si cel mai exigent maestru in constructii. Dar poate diversitatea mai mare a celor de la Praktiker este un atu al lor si un minus pentru cei de la Metro.

Totusi, cand e recomandat sa va achizitionati materiale de constructie de la Metro? Metro fiind un magazin in care se regasesc absolut toate categoriile de produse, va fi o alegere mult mai inspirata sa va faceti cumparaturile de uz casnic din acest magazin, cat si materialele de constructie, pentru a nu fi nevoit sa faceti doua drumuri, unul la Metro pentru produsele obisnuite, si unul la Praktiker pentru materialele de constructie, mai ales daca acestea se regasesc si la Metro.

GD Star Rating
loading...
Praktiker sau Metro pentru cumpararea de materiale de constructii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2,026 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive