Florile si familia – invita florile la masa ta!

Din ce in ce mai rar luam masa impreuna cu familia. Aceasta se intampla de regula seara, cand toata lumea s-a strans acasa. Daca doresti sa faci din cina mica sarbatoare a zilei, impodobeste-ti masa cu un aranjament floral, care sa-i incante pe cei dragi. In ceea ce priveste marimea, iti recomandam sa alegi unul care sa nu incurce mesenii si care sa permita deplasarea platourilor, sosierelor etc, dar suficient de mare incat sa fie vizibil in diversitatea de vase si culori asezate pe masa. Desigur, volumul acestui aranjament va fi un pretext binevenit de a-l ruga pe adolescentul familiei sa nu mai aduca smartphone-ul la masa. Un aranjament va fi un subiect de conversatie, un motiv de bucurie si un decor minunat pentru fotografiile cu mancare pe care vrei vrea sa le postezi pe facebook. Opteaza pentru aranjamente cu parfum discret, care sa nu interfereze cu aromele mancarurilor.

Pentru vizitele la parinti sau rude, iti recomandam sa nu uiti niciodata sa iei un buchet sau un aranjament de flori. Cei dragi se vor bucura de cadou, iar atmosfera va deveni mai vioaie si mai colorata. Poti alege flori de sezon, care sa-i faca sa se bucure de frumusetea anotimpului in care va aflati sau flori exotice, care sa le aduca frumusetea unor taramuri indepartate.

Daca iti vizitezi o prietena, du-i un cadou floral – un buchet sau un aranjament care s-o ia prin surprindere, de exemplu asezat intr-un suport sub forma de cutie sau de carte, care va deveni ulterior un motiv de lauda si se va transforma intr-o amintire frumoasa. Un exemplu este acesta: https://www.florarie.net/aranjament-garoafe-trandafiri-nerine . Cafeaua va fi delicioasa in preajama unui astfel de aranjament, iar prietena ta va fi vorbareata si fericita.

Pentru ca vremurile s-au schimbat, oamenii locuiesc in orase sau tari diferite si nu mai apucam sa ne intalnim prietenii si rudele atat de mult cat ne-am dori, exista un mijloc foarte bun de a-ti face simtita prezenta printre ei – trimite flori prin curier. Chiar daca nu poti ajunge la masa de duminica sau la aniversarile tuturor rudelor, fa-le sa te simta aproape cu un buchet sau aranjament floral.

Te asteptam pe www.florarie.net, unde poti comanda online flori pentru toate evenimentele din familia ta.

GD Star Rating
loading...
Florile si familia - invita florile la masa ta!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns