O poveste despre cum m-am ales eu cu o carte buna

| Cumparaturi | septembrie 27, 2017

simona

E toamnă, se simte in noi, se simte in afara noastra. Intamplarea face ca eu sa calatoresc mult in afara Capitalei. Dincolo de treburile cotidiena, am avut parte şi de o întâlnire (scurtă ce-i drept, dar poate timpul va fi mai generos data viitoare) în urma căreia m-am ales cu un volum de carte.

Persoana în cauza, Simona Muscă fiindu-i numele, mă știa drept un împătimit al lecturilor clasice. Recunosc că îmi place să citesc cărți în format clasic, să le simt mirosul de hârtie, de copertă și nu sunt adeptul acelor cărți digitale care miros a plastic și aluminiu.

Ce am remarcat de la început de când am luat cartea și am început să o frunzăresc. Coperta are un stil minimalist usor eclectic care debordează de eleganta, rafinament si are totusi o aură de modernitate impregnata.

Titlul, de asemenea atractiv si intruziv intr-un mod misterios si incitant in acelasi timp mi-a declanşat curiozitatea şi, cunoscând cariera impresionantă a autoarei, am început lectura încă din tren.
Trebuia sa cobor la Busteni, aveam o intalnire cu un client din zona Horeca dar, stiu ca o sa va vina greu sa credeti, am ajuns cu trenul la Brasov pentru ca n-am putut sa las lectura din mana.

In alta ordine de idei, trebuie sa va spun de unde o cunosc pe Simona. Pe Simona Muscă o cunos de când a devenit un antreprenor de succes,o femeie puternică din lumea business-ului, un model de reuşită printre femei. Vârsta fragedă la care a păşit în domeniul afacerilor şi succesul pe care îl are astăzi mă determină și pe mine, în fiecare zi să-mi doresc mai mult de la mine.

Revenind asupra cărţii, Conjugat la feminin reprezintă pentru majoritatea dintre femei o importantă lecţie de viaţă, venită din partea unei persoane dispusă să împărtăşească cu ceilalţi totul despre tot, într-o perioadă în care fiecare isi trăieste propria solitudine într-o bulă de egoism egocentric.

Simona nu cedează şi nu dă înapoi atunci când vine vorba să pună pe hârtie păreri sincere şi sfaturi utile.

Cartea este alcătuită din trei capitole, iar modul in care este structurata cartea este menită să abordeze în mod inedit viaţa femeii moderne, problemele de organizare pe care le confruntă fiecare român atunci când se întâlnește cu Statul Român și acoliții săi, toate acele rutine de care ne lovim zilnic atunci când încercăm să construim ceva, lumea afacerilor chinuită de legi date peste noapte de oameni fără viziune și fără scrupule.

Cartea Simonei e o oază de adevăr și lumină într-o lume fără scrupule.

GD Star Rating
loading...

585 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive