Toamna – iarna- top 4 culori de adoptat de urgenta in interiorul tau

Toamna si-a intrat deja pe deplin in drepturi, iarna isi va face si ea curand aparitia… deci a sosit si ocazia ideala de a lua lucrurile in mana si de transforma interiorul casei tale intr-un camin calduros si foarte cosy.

Sezonul toamna – iarna este cel al unor culori mai sobre si mai elegante. Deci caminul tau trebuie sa se transforme intr-un veritabil loc de refugiu, care sa imbine de minune intimitatea cu un stil glamour. Care sunt insa nuantele pe care va trebui sa mizezi?

Nuantele pamantii precum cele de teracota. Nuantele de rosu profund, cele pamantii precum teracota sau caramiziul, marsala sau ocrul sunt foarte in voga in toamna si iarna anului 2017. Arata de minune atunci cand sunt imbinate cu materiale in nuante inchise precum lemnul clasic sau marmura.

Nuanta de galben cu varianta curry in cap de afis. Interioarele mai vesele sunt cea mai buna idee atunci cand vrei sa scapi de frig si de vremea mohorata de afara. Si daca esti in cautare de luminozitate, poti miza pe galbenul curry care iti va salva caminul. Peretii in nuante de galben curry vor arata de minune deci combinati cu o canapea din catifea. Iar pernele si cuverturile in  nuante de galben mustar sunt cele care iti vor inveseli si incalzi dormitoarele.

Violetul, cu cea mai frumoasa nuanta a sa, purpuriul. In anul 2017 violetul este cel mai frumos si cel mai rafinat. Dar nu orice varianta, ci cea de pupuriu, o nuanta sic, rafinata, profunda si misterioasa. Arata cel mai bine alaturi de nuantele de gri si de alama.

Albastrul Nu este o tendinta foarte noua, dar o tendinta care ramane in voga intreg anul, mai ales in variantele sale de albastru foarte inchis. Fotoliile, canapelele, scaunele sau covoarele, arata cel mai bine in aceasta nuanta.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns