Cele mai importante avantaje ale plaselor de tantari de tip rulou

furnizor plase tantari

Plasele de insecte sunt cel mai bun mod prin care tantarii si alte insecte pot fi tinuti in afara casei pe timpul verii in special, atunci cand au tendinta de a se inmulti. Tot ce trebuie sa faca proprietarul este sa gaseasca cel mai bun  furnizor componente plasatantari  si sa dea comanda de plasele de tantari dorite. In plus, aceste plase nu necesita o intretinere riguroasa, ceea ce inseamna ca solutia este optima, raportat la nivelul de implicare necesar din partea proprietarului.

Specialistii de la sitex.rosubliniaza toate avantajele pe care plasele de tantari de tip rulou le ofera utilizatorilor, printr-o serie de explicatii mai mult decat utile.

Plase anti insecte de tip rulou -utilitate

Pentru persoanele care si-au montat deja tamplaria si care se intreaba cum ar putea sa isi mai puna plase tantari, plasele de tip rulou sunt cea mai buna solutie. Un astfel de tip de plasa se poate monta pe orice fereastra si asiguraun avantaj major prin faptul ca nu va ocupa foarte mult spatiu si poate fi actionata cu ajutorul unui snur special.

In ceea ce priveste constructia plaselor de tantari rulou, acestea sunt realizate in casete care au ghidaj din aluminiu.Prin asta se poate intelege faptul ca se fixeaza pe exteriorul ferestrei si asigura o etansare completa si eficienta. Daca la ferestre sunt folosite rulouri este recomandat sa fie utilizate plasele in asa fel incat sa permita culisarea rulourilor peste ele. De asemenea, plasele de acest tip se pot incadra in rulou chiar din momentul fabricarii acestuia.

Avantajele plaselor rulou

Similar plaselor de tantari care au balamale si cele de tip rulou sunt executate utilizand fibra de carbon cu numeroase avantaje. Printre aceste avantaje se numara si faptul ca sunt produse translucente si neinflamabile care rezista foarte bine la intemperii si la actiunea razelor de soare. Absolut toti factorii imbunatatesc durata si rezistenta plasei de tantari.

Un alt avantaj considerabil al plaselor anti insecte de tipul rulou este reprezentat de mecanismul acestora de actionare, reprezentat de un blocator care va opri deschiderea accidentala a plaselor. Lucrul acesta vine in ajutorul tuturor celor care obisnuiesc sa deschida plasa fara sa fie atenti.

Plasele de tantari rulou se pot ridica inapoi in caseta fara sa fie demontate atunci cand nu sunt necesare, asa cum se intampla iarna cand insectele nu sunt o problema. In concluzie, plasele de tantari sunt de mai multe tipuri si ceea ce ofera plasele de tantari rulou, nu ofera cele cu balamale, motiv pentru care modelele cu rulou sunt mai cautate de catre persoanele care vor o solutie profesionale.

Indiferent de tipul de plase anti insecte ales este foarte important ca fiecare casa sa aiba un astfel de sistem de protectie contra insectelor, pentru ca pe timpul verii sa se protejeze de musafirii nepoftiti, care se pot dovedi extrem de deranjanti. Plasele de tantari sunt in general solutii ieftine si durabile, ce pot fi folosite pentru o perioada lunga de timp dupa ce au fost cumparate, daca sunt intretinute corespunzator conform instructiunilor producatorului.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns